TelePed: Eritemul fesier si siguranta emotionala la bebelusi

 

TelePed este un proiect de telepediatrie care abordeaza in aceasta pagina problemele legate de eritemul fesier sau iritatia de scutec. Problema este  atat de comuna si, totusi, atat de multe mame nu gasesc solutia pentru a scapa de ea.

In acest concept de telepediatrie prin implicarea Cutaden® Bebe parintii pot primi raspunsuri utile direct de la specialist  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Concurs "Dimineti martiene"

  Incarca o poza cu un moment de creativitate "martian" realizat cu cel mic.

  Concurs TELEPED (proiect de tele pediatrie)

  Specialistul Minimarțieni® invitat în proiectul TelePed va fi doamna Dr. Ruxandra Constantina, emisiune cu sfaturi utile pentru creșterea imunității.

  Prin inscrierea in proiectul de telepediatrie - TelePed, eu ca parinte sunt de acord sa ofer informatii cu privire la sanatatea membrilor familiei cu scopul ca aceste informatii sa ajunga la specialistul invitat in proiect, spre a-mi oferi sfaturi sau informatii care ma pot ajuta sau indruma. Am luat la cunostinta ca aceste informatii nu vor fi pastrate in baza de date a organizatorului si nu vor fi divulgate catre alte persoane fizice, juridice sau parteneri comerciali.

  Esti de acord sa participi in acest ZOOM de telepediatrie? Consultatia online se va desfasura intr-o videoconferinta privata.
  La finalul fiecarei campanii, in functie de numarul de inscrieri si de patologii vom selecta un numar limitat de intrebari.

  Da

  Nu  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s