Super mame dincolo de ferestre

Mamele sunt doamne simpatice, pricepute la multe lucruri, cu o familie, cu un copil sau mai mulți, cu pisici, căței sau papagal, cu job sau fără, în absența unui curs special de a fi mamă, fără antrenamene de judo sau alte tehnici de project management.

Super mamele sunt o altă poveste. În general privite cu o simplă modestie, se activează atunci când unul dintre copiii ei se află în pericol și se transformă în super mame.  În public, la piață sau la job sunt oameni simpli, exemple pentru cei mici, dar dincolo de ferestre devin super eroine.

Uneori, super mamele au nevoie de susținere, de încurajare. Mami nu este atentă, pentru că e obosită, solicitată, stresată, mereu romantică, nostalgică, hipoglicemică sau pur și simplu visătoare. Când e vorba despre copii însă, starea de super mamă se activează de la sine, cu puteri nebănuite.

În luna Martie, la Itsy Bitsy FM vom căuta să aflăm care sunt superputerile pe care super mamele reușesc să le activeze. Cu susținerea partenerilor noștri de la REHAU vom reuși să pătrundem în case, dincolo de fereastre și să descoperim misiunile zilnice de super mame.

CONCURS:  Dacă ai ajuns pe această pagină de concurs cu siguranță ești o super mamă, iar noi toți am dori să aflăm care este superputerea ta:

  • încarcă un mesaj scurt cu superputerea pe care o vede copilul tău la tine
  • încarcă o poză cu tine ca super mama

Premii:

  • superputerile tale de mamă îți pot aduce unul din cele două KIT-uri speciale care conține: o carte pentru tine super mamă și o jucarie LEGO pentru super copilul tău;
  • desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți prin platforma Random.org;

Mult succes!

 

***

Castigatori:

  1. Corina Gabriela Sindie
  2. Maria Szasz Florian

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si REHAU, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si REHAU.

Încarcă un mesaj scurt cu superputerea pe care copilul tău o găsește la tine.

Încarcă o poză cu tine, ca super mamă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s