Împreună de sărbători de la fereastra REHAU

Anul acesta sărbătorile se pun la share.

Anul acesta de sărbători vom fi mai precauți, mai asumați și chiar dacă siguranța este pe primul loc, iar vizitele în casele celor dragi vor fi amânate, împreună cu fereastra REHAU vom reuși să ducem bucuria sărbătorilor din interior în exterior.

Familia depășește granițele tradiționale de acasă și vor avea parte de o familie mai numeroasă în mediul virtual. Cu ajutorul lui Itsy și Bitsy vor da share la bucurie și vor privi prin fereastra REHAU așteptându-l pe Moș Crăciun chiar și în aceste condiții .

Concursul s-a încheiat!

Personajele Itsy și Bitsy, ajutate de prietenii pământeni, vor conecta familiile din întreaga țară într-un exercițiu de imaginație, vor călători prin fiecare casă, vor aduna povești și bucurii de sărbători, pe care le vor pune la share.

Familiile se vor înscrie cu fotografii în care vor putea transmite mesaje de la fereastră pentru cei dragi. Nu-i vom uita pe copiii din casele de copii, susținuți  de REHAU și de Moș Craciun, Itsy și Bitsy vor duce câte un brăduț împodobit „Bradutul REHAU”  în cinci case de copii.

Susține această misiune de a aduce bucuria în sufletele acestor copii, printr-un mesaj, desen sau felicitare pe care o fotografiezi din geamul tău.

  1. IMPORTANT: Fotografia pe care o vei urca în concurs trebuie să  surprindă un mesaj scris de tine, văzut dintr-o fereastră:  realizează mesajul, fixează-l într-o fereastră, fă-i o poză și la final urcă poza în concurs.

Haideți să punem sărbatorile la share !

Uneori bucuria din casă nu poate fi descrisă prin cuvinte sau mesaje scrise. Pune la share o poză realizată cu telefonul în care să surprinzi magia sărbătorior din casa ta, urcă poza în pagina de concurs și poți câștiga unul din cele trei premii oferite de REHAU în concurs, prin tragere la sorți.

2. IMPORTANT: Fotografia pe care o vei urca în site trebuie să surprindă sarbătorile din casa ta văzute dintr-o fereastră:  realizează o poză cu casa ta văzută printr-o fereastră și la final urcă poza în concurs.

Tu urci poza, iar noi o punem la share pentru toată țara. Share cu share se fac sărbatorile mai frumoase!

 

Premiile oferite în concurs:

Premiul 1: Artie 3000

Artie îmbină perfect știința, imaginația și creativitatea! Poate desena orice program vei inventa! Ușor de învățat și la fel de ușor de programat! Aprobat MENSA.

Premiul 2:  Set magnetic cu autocolante Magna-Tiles House (28 piese)

Premiul 3:  Set magnetic cu autocolante Magna-Tiles House (28 piese)

Micii constructori vor iubi acest set magnetic colorat care le oferă ocazia să proiecteze ferestre şi să creeze propriile construcţii minunate.

Listă câştigători:

Premiul 1: Artie 3000 Ivascu Silvia
Premiul 2:  Set magnetic cu autocolante Magna-Tiles House (28 piese) Alana Chesaru
Premiul 3:  Set magnetic cu autocolante Magna-Tiles House (28 piese) Jianu Mariana Eugenia

 

Prin prezenta declarație, îmi exprim consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,


Încarca o poză cu mesjaul tău pentru cei dragi, pentru copiii din casele de copii sau încarca o poză cu casa ta de sărbători. IMPORTANT - poza trebuie să surprindă mesajul într-o fereastra.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s