Rehau 2022

CASTIGATORI:
1. Anca Pestesan (Baia Mare)
2. Andreea Chelariu (Bacau)

Nimeni nu se indoieste ca orice femeie atunci cand devine mama, capata un set de super puteri!

Mamele sunt acele doamne simpatice, foarte pricepute, cu un copil sau mai mulți, ce gasesc solutii la aproape orice!  Fara cursuri speciale, tehnici de project management sau fara o bagheta magica, mama este acea persoana din familia ta care face lucrurile sa functioneze!

In ciuda rutinei de zi cu zi, a lucrurilor obisnuite din viata cu copiii, asa incepe orice poveste cu super mame.

In general privite cu modestie, ca oameni simpli la supermarket sau la job, exemple de urmat pentru cei mici, mamele devin super eroine dincolo de ferestrele casei! Cand e vorba despre copii insa, starea de super mama se activeaza de la sine, cu puteri nebanuite.

Mami poate este obosita, nu e atenta, este stresata sau nostalgica, hipoglicemica sau pus si simplu visatoare! Uneori si super mamele au nevoie de sustinerea si incurajare!

In luna Martie, la Itsy Bitsy FM vom afla impreuna care sunt superputerile pe care super mamele reușesc sa le activeze. Cu sustinerea partenerilor nostri de la REHAU vom patrunde in casele super mamelor, dincolo de fereastre si sa descoperim misiunile zilnice de super mame.

CONCURS:  Daca ai ajuns pe aceasta pagina de concurs cu siguranta esti o super mama, iar noi toti am dori sa aflam care este superputerea ta:

 • incarca un mesaj scurt cu superputerea pe care copilul tau o gaseste la tine
 • incarca un desen realizat de copilul tau cu tine ca super-mama

Premii:

 • superputerile tale de mama iti pot aduce unul din cele două KIT-uri speciale care contine: o carte pentru tine super mama și o carte de povesti pentru super copilul tau;
 • desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti prin platforma Random.org;

Mult succes!

 

***

 

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si REHAU, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si REHAU.

  Încarcă un mesaj scurt cu superputerea pe care copilul tău o găsește la tine.

  Încarcă un desen realizat de copilul tău cu tine ca super mamă.


  Ultimele articole

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s