Pauza ETi

Orice inceput are o pauza! Și ce poate fi mai bun decat o pauza dulce?

La inceputul toamnei, Itsy Bitsy și ETi ți-au pregatit o noua provocare. Concursul Pauza ETi te provoacă să ne prezinți momentele tale de relaxare printr-un text scurt sau o fotografie și te premiază cu un kit dulce!

Te întrebi când îți poți lua pauza cu ETi? Ei bine, oricând ai nevoie de puțină relaxare, plăcere, conversație cu cei din jur sau amuzament. O poți lua atunci când vrei să faci pauză de la teme sau atunci când faci pauză de la joacă. Chiar și atunci când vrei să visezi puțin cu ochii deschiși.


Supereroul Milk Burger te organizează pentru școală! Concurs desfasurat pe ETi.ro

Rămâi în concursul de pe Itsy Bitsy FM! Pentru a participa în concursul nostru, nu trebuie decât să înscrii în formularul de mai jos o poză în care ai surprins pauza ta ETi sau un text în care să ne povestești cum arată pauza ta. Astfel, poți câștiga unul dintre cele cinci kituri dulci.

Itsy și Bitsy se bucură deja de KIT-ul de mixuri dulci de la ETi. Înscrie-te în concurs pana pe 10 octombrie 2021 și ai șansa de a primi un mix dulce de la ETi!

Castigatorii concursului sunt:

Apetrei Alexandra – Iasi
Constantin Daniel – Braila
Radu Aurelia Maria – Buzau
Sansudean Erica – Bragadiru
Roxana Sandoi – Navodari

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si ETi Romania, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si ETi Romania.

  Susține-l pe cel mic și înscrie-l în concurs

  "Încarcă poza"

  "Încarcă o descriere despre pauza ta"


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s