Misiune din viitor

Vara vine cu provocari de viitor. Siguranta celor mici este pe primul loc, intra pe Groupama Asigurari si descopera premiile surpriza pe care Motanel Asigurel le-a pregatit pentru tine.

Itsy si Bitsy alaturi de Groupama lanseaza o provocare: oare care sunt meseriile viitorului? La ce se gandesc copiii ca isi doresc sa fie cand vor fi mari? Cum se gandesc parintii sa sustina si asigure viitorul copilului? Oare Motanel Asigurel de la Groupama ce parere are, cum ne poate ajuta?

Pompier… pictor sau educator..

Ia parte la o misiune speciala din viitor si visurile mici de astazi pot deveni planurile mari de maine!

Alaturi de Groupama Asigurari poti participa la o intalnire online cu prietenii tai, Itsy si Bitsy! Discutati ca intre prieteni despre meseriile viitorului si descopera de pe acum ce vrei sa te faci atunci cand vei fi mare.

Citeste regulamentul concursului >

Flower

Concurs:

Inscrie-te in concurs, completeaza formularul de mai jos si castiga posibilitatea de a intra in direct cu personajele Itsy si Bitsy.  Misiunea ta din viitor este sa-ti descoperi inclinatiile tale de astazi si sa afli ce meserie din viitor ti s-ar potrivi cel mai bine.

Raspune corect la intrebari si, pe langa bucuria da intra in direct cu Itsy si Bitsy, poti castiga unul din cele doua premii oferite de Itsy Bitsy FM si Groupama: un joc TAP IT.

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Esti de acord sa te inscrii in concurs si sa afli informatii despre produsele Groupama ?

Da

Nu


Detalii cu privire la produsele Groupama poti gasi pe link-ul Tipuri de asigurari sau pe groupama.ro/Nume inscris
Murarasu Oana Nicoleta
LOZNEANU MARIA
Barbalata Cristina Elena
Stiniguta Ramona
Adriana Rogojinaru
Craciun Alina
Gurzau Lenuta
Octavian DUTA
Lazar Adrian
Rita Crăciun
Mateescu Ecaterina Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s