Anul acesta, Pastele il petrecem in familie, mai frumos ca pana acum!

Este momentul cand putem sa fim fizic, impreuna la masa de Paste, sa ne conectam cu cei dragi, sa ne amintim de momentele frumoase si sa cream noi amintiri. Caci familia si bucuria de a-i avea sanatosi pe cei dragi noua, este tot ce conteaza.

Pastele este sarbatoarea care ne aduce impreuna si ne face sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem. Alaturi de bunici si copii, ne ocupam de curatenie, de cumparaturi, de pregatiri si de gatit. Ne primenim casa si ne asiguram ca intampinam cum se cuvine sarbatoarea Pascala. Si anul acesta, Auchan ne este alaturi cu o serie de produse traditionale, platouri si produse specifice sarbatorilor: Masa Auchan, pentru toate gusturile si pentru toate traditiile.

In fiecare an de Paste, culoarele principale de acces din hipermarket s-au transformat in adevarate targuri de inspiratie, oferind tot felul de solutii care sa ajute familia in organizarea mesei de Paste: oua de ciocolata, cozonaci, cadouri gata ambalate, platouri cu bunatati pentru toata lumea si tot felul de decoratiuni care ajuta la personalizarea mesei.

Suntem curiosi cum te pregatesti tu de sarbatorile Pascale. Pe cine vei avea la masa, ce bunatati traditionale sau inedite vei pregati, si cum iti doresti sa petreci aceste momente de tihna si bucurie cu cei dragi.

Intra in concurs si impartaseste cu noi!

𝐄𝐫𝐨𝐢𝐢 𝐈𝐭𝐬𝐲 𝐁𝐢𝐭𝐬𝐲 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐬𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐞𝐚𝐬𝐜𝐚 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐞𝐥𝐞, 𝐚𝐬𝐚 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐭𝐢𝐮 𝐞𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞, 𝐚𝐝𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐞!

Cum arata sarbatoarea de Paste atunci cand erai copil si ce amintire porti in suflet si acum? Marius Constantinescu – realizator Happy Music – impartaseste cu noi despre emotia Sarbatorilor de Paste din copilaria lui.

Mecanism concurs

Intra in formularul de participare, mai jos, si completeaza urmatoarele cerinte de concurs:

 • care este lista ta de invitati la masa de Paste?
 • care este meniul bunatatilor pe care le pregatesti de Paste?
 • lasa-ne un gand bun sau o urare cu ocazia sarbatorilor Pascale!

Auchan a pregatit pentru tine 10 premii ce constau in bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, in valoare de 200 lei, pe care-l poti folosi la cumparaturi online pe www.auchan.ro sau la cumparaturi fizice in toate magazinele Auchan din tara.

Concursul de desfasoara in perioada 11 -20 aprilie 2022, exclusiv online, pe www.itsybitsy.ro si va oferi 10 premii, al caror castigatori vor fi extrasi prin intermediul site-ului www.random.org.

In fiecare zi in perioada 08 – 21 aprilie 2022, va fi extras cate 1 castigator, cu mentionarea:

> Castigatorul zilei din 11 aprilie, va fi extras si anuntat pe 12 aprilie
> Castigatorul zilei din 12 aprilie, va fi extras si anuntat pe 13 aprilie
> Castigatorul zilei din 13 aprilie, va fi extras si anuntat pe 14 aprilie
> Castigatorul zilei din 14 aprilie, va fi extras si anuntat pe 15 aprilie
> Castigatorii zilei din 15, 16 si 17 aprilie, vor fi extrasi si anuntati pe 18 aprilie
> Castigatorul zilei din 18 aprilie, va fi extras si anuntat pe 19 aprilie
> Castigatorul zilei din 19 aprilie, va fi extras si anuntat pe 20 aprilie
> Castigatorul zilei de 20 aprilie, va fi extras si anuntat pe 21 aprilie

Inscrie participarea ta in concurs pana pe 20 aprilie.

 

Descopera ofertele din magazinele Auchan


  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.  Preparatele pe care le vei avea in meniul, pentru masa de Paste, sunt:
  Lista invitatilor de la masa ta de Paste, este alcatuita din:
  formularea trebuie sa descrie membrul familiei + prenume, exemplu: "verisoara Adriana"  Care este gandul tau bun, in apropierea sarbatorilor?


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s