Masa Auchan de Paste

Asa cum stii, Pastele este chiar dupa colt! Ca orice parinte, ai pe lista de pregatiri curatenia de primavara, schimbatul hainelor groase cu cele mai subtiri si o lista de bucate minunate pe care sa le incerci.

Daca si tu ai listele pentru pregatiri deja deschise, inseamna ca un ajutor pentru cumparaturile de Paste este binevenit.

Data viitoare cand mergi la cumparaturi in hipermarketul tau Auchan preferat, tine minte sa fotografiezi produsul vedeta pentru masa ta de Paste si apoi, incepand cu 1 aprilie, inscrie poza in formularul din pagina de concurs.

Auchan si Itsy Bitsy te vor putea premia cu unul dintre cele 8 premii a cate 200 de leiin bani ca bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan.

Vrem sa aflam care este produsul Auchan care nu poate lipsi de pe masa de Paste a romanilor anul acesta! Afla mai jos ce produse au inscris alte familii, precum si daca te afli printre castigatori!

 

Fie ca esti castigator sau nu, pe 1 și 8 aprilie te așteptam impreuna cu cel mic in hipermarketurile selectate din Bucuresti pentru doua ore de joaca si distractie inaintea Pastelui!

Afla care sunt hipermarketurile in care dam startul la Petrecerea de Paste! In plus, nu uita sa verifici regulamentul pentru concursul national. Gasesti un link mai jos.

Ia parte in campania „Masa Auchan de Paste”, astfel:

    • Participa la concursul online si castiga premii pentru intreaga familie, in perioada 1-12 aprilie;
    • Participa la sesiunile de joaca din magazinele Auchan, in zilele de 1 si 8 aprilie.

Castigatorii concursului national vor fi extrasi prin random.org si vor fi anuntati pe 4, 7, 10 si 13 aprilie pe pagina de concurs. Asigura-te ca ai acces la numarul de telefon furnizat la completarea formularului de concurs si, in plus, verifica pagina de castigatori ca sa afli vestile bune!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s