Magia ofertelor Auchan din sacul lui Mos Craciun

 

Magia ofertelor Auchan ți-l aduce și anul acesta pe Moș Crăciun!

Concentrat să găsească cele mai bune oferte și să-și facă plinul saniei cu daruri, Moș Crăciun a uitat unde și-a lăsat sacul magic. Oare în care dintre hipermarketurile Auchan, poate fi ??

Vino între 9 și 16 decembrie în magazinele Auchan din București selectate și ajută-l pe Moș Crăciun să își găsească sacul! Dacă nu ești din București, ajută-l pe Moș să găsească cele mai bune oferte de pe site-ul Auchan și participă la concursul online!

 

Participă si tu în campania „Magia ofertelor Auchan din sacul lui Moș Crăciun” , astfel:

  • Înscrie-te în concursul online și câștigă premii care-ți aduc bucurie, în perioada 1-16 decembrie.
  • Participă la sesiunile de joacă din magazinele Auchan, în perioada 9-16 decembrie.

 

Fii și anul acesta ajutorul lui Moș Crăciun! Fie că vii în magazinele fizice pentru a-l ajuta să își recupereze sacul rătăcit, fie că participi la concursul online, Crăciunul acesta vei ști că l-ai ajutat, pe Moșul cel bun, să aducă Magia în casele oamenilor!

 

Citește regulamentul și apoi înscrie-te în concurs!

 

 

Înscrie mai jos, în formularul de concurs, participarea ta și poți câstiga unul dintre cele 6 premii a câte un voucher de fidelitate în valoare de 200 de lei fiecare, acordat pe cardul MyClub Auchan .  Recomandă-i lui Moș Crăciun ofertele de pe site-ul www.auchan.ro pe care nu ar trebui să le rateze anul acesta!

 

 

Intră pe pagina https://www.auchan.ro/targul-de-craciun, verifică lista produselor Auchan și alege ofertele de neratat pentru Moș Craciun!

 

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.

  Lista ta de cumparaturi este alcatuita din urmatoarele produse:
  IMPORTANT!!! Lista trebuie sa contina: PRODUS - LINK-ul cu produsul de pe site-ul Auchan.
  Exemplu:
  Calendar de advent Kinder Star 149 g - https://www.auchan.ro/calendar-de-advent-kinder-star-149g/p


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s