Magia ofertelor Auchan din sacul lui Mos Craciun

 

Magia ofertelor Auchan ti-l aduce pe Mos Craciun!

In goana sa dupa oferte, pentru a indeplini toate dorintele, Mosul si-a ratacit sacul magic intr-unul dintre hypermarketurile Auchan.

Vino intre 10 si 18 decembrie in magazinele Auchan din Bucuresti selectate si ajuta-l pe Mos Craciun sa isi gaseasca sacul! Daca nu esti din Bucuresti, ajuta-l pe Mos sa gaseasca cele mai bune oferte de pe site-ul Auchan si participa la concursul online!

 

Ia parte in campania „Magia ofertelor Auchan din sacul lui Mos Craciun”, astfel:

  • Participa la concursul online si castiga premii care-ti aduc bucurie, in perioada 25 noiembrie-15 decembrie.
  • Participa la sesiunile de joaca din magazinele Auchan, in perioada 10-18 decembrie. 

 

Anul acesta, fii ajutorul lui Mos Craciun! Fie ca vii in magazinele fizice pentru a-l ajuta sa isi recupereze sacul ratacit, fie ca participi la concursul online, Craciunul acesta vei sti ca l-ai ajutat sa aduca Magia in casele oamenilor!

 

Citeste regulamentul si apoi inscrie-te in concurs!

 

 

Inscrie mai jos, in formularul de concurs, participarea ta si poti castiga unul dintre cele 8 premii a cate 200 de leiin bani ca bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan.  Recomanda-i lui Mos Craciun ofertele de pe site-ul www.auchan.ro pe care nu ar trebui să le rateze anul acesta!

 

 

Intra pe pagina www.auchan.ro/store/Bucurie-de-Craciun/c/bucurie-de-craciunauchan.ro, verifica lista produselor Auchan si alege ofertele de neratat pentru Mos Craciun!

 

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.

  Lista ta de cumparaturi este alcatuita din urmatoarele produse:
  IMPORTANT!!! Lista trebuie sa contina: PRODUS - LINK-ul cu produsul de pe site-ul Auchan.
  Exemplu:
  Biscuti cu 5 cereale Adoro 100g - https://www.auchan.ro/store/Biscuti-cu-5-cereale-Adoro-100g/p/974026


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s