Magia Crăciunului stă agațată în lucruri mici

În preajma sărbătorilor, toate ajutoarele Moșului lucrează de zor să pregătească cadourile copiilor și părinților din lumea întreagă. Cu toții împachetează mii de cutiuțe colorate și fermecate, trimit scrisori, numerotează adrese și memorează povești.

Rudolph, Vixen, Donder, Blitzen, Dancer, Comet și toți ceilalți reni și-au început deja antrenamentul, să fie pregătiți pentru drumul lung pe care-l vor avea de parcurs în noaptea cea magică. Dar ca ei să reziste și să aibă energia necesară, trebuie să fie și bine hidratați. 

Iar voi, alături de Aqua Carpatica le puteți sări în ajutor! Ducem tradiția mai departe, fiindcă și anul acesta Magia Crăciunului stă agățată în lucruri mici!

 

Folosește o sticluță de Aqua Carpatica Kids și decorează-o cum știi tu mai bine pentru ca prietenii Moșului să plece pregătiți la drum. O poți ilustra în culorile preferate, poți scrie mesaje sau urări de Crăciun, astfel încât renii să nu fie doar hidratați, ci și fericiți. Sigur vă vor fi recunoscători.

Reciclează sticluțele de apă deja consumate pentru a crea ornamente grozave, în spiritul Crăciunului!

În acest mod petreceți timp în familie, lăsați ideile și creativitatea să-și facă loc, fiind prietenoși cu mediul înconjurător și aducând un strop de magie.

Înscrie o poză cu decorațiunea realizată alături de cel mic din sticluța de AQUA Carpatica Kids, participă la concurs și bucurați-vă de cele mai frumoase Sărbători împreună!

Hidratare și multă culoare, în prag de sărbătoare! 

CITESTE REGULAMENTUL

 

Cei trei norocoși câștigători sunt:
🌟 Adriana Cristea
🌟 Mariana-Cornelia Pată-Albă
🌟 Camelia Buzner


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s