Magia Crăciunului stă agațată în lucruri mici

CASTIGATORI:
1. Laura Bosman
2. Onica Elena Mihaela
3. Ariton Mihaela

Anul acesta magia Sărbătorilor stă agățată în lucruri mici!

Dă frâu liber imaginației și pregătește ornamente făcute chiar de tine pentru a-ți decora casa de Crăciun.

Poți realiza globulețe, beteală pentru brad sau decorațiuni pentru masa de Crăciun dintr-o mulțime de materiale și obiecte pe care le ai deja la îndemână.

AQUA Carpatica Kids a pregătit deja pentru tine o serie de idei!

 

Poți folosi sticluțele de apă deja consumate pentru a crea decorațiuni jucăușe și unice!

În acest mod te vei bucura de timp de calitate petrecut alături de cei mici, dar și de un decor deosebit, prietenos cu mediul înconjurător și realizat chiar de voi!

Înscrie o poză cu decorațiunea ta realizată din sticluța de AQUA Carpatica Kids, participă la concurs și lasă-te învăluit de magia Sărbătorilor!


Poți câștiga unul dintre cele 3 premii distractive Lulu Broscuța Buclucașă!

CITESTE REGULAMENTUL

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AQUA Carpatica, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AQUA Carpatica.

  Sustine creativitatea celui mic, ajuta-l sa realizeze un ornament de Craciun, in care vedeta princpala sa fie o sticla de plastic AQUA Carpatica. La final realizeaza poza si inscrie-o in concurs

  "Inscrie poza aici"


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s