Joaca la puterea Trolii

Începând cu 1 Octombrie, Carrefour îi invită pe copii și pe părinți într-o nouă călătorie a Trolilor, de data aceasta o călătorie muzicală, din care învățăm lecții valoroase despre iubire, toleranță și diversitate.

Oricine își face cumpărăturile la Carrefour în perioada 1 octombrie – 18 noiembrie 2020, poate obține colecția unică „Trolii Descoperă Lumea”, conform regulamentului campaniei.

În ochii celor mici, o jucărie poate fi cel mai bun prieten, un scaun poate fi o scenă, o ușă, un portal către un tărâm fantastic. Lumile copiilor sunt diferite, au regulile lor și Imaginația nu cunoaște limite! Cu noua colecție „Trolii Descoperă Lumea”, Carrefour le aduce celor mici ocazii noi să interacționeze cu jucării creative, să exploreze și să se distreze fără să se plictisească.

Odată cu apariția Trolilor, joaca la Itsy Bitsy FM are o nouă unitate de măsură: „Joaca la puterea Trolii”.  Achiziționează cel puțin un pluș din colecția „Trolii descoperă lumea „,înscrie-l pe cel mic în concurs încărcând poza cu trol-ul său preferat și haide să ducem joaca la o nouă super putere.

Printr-un mecanism simplu, oricine își poate construi propria colecție „Trolii Descoperă Lumea” în perioada campaniei. Clienții Carrefour primesc un pliculeț din colectia TROLII care conține: un magnet, un abțibild reutilizabil și un autocolant când cumpără produse în valoare de 100 RON prin www.carrefour.ro, de 100 RON în hipermarket, 30 RON în Carrefour Market sau 20 RON în Carrefour Express și când achiziționează produsele partenere special semnalizate în magazine.

Colecționând cinci autocolante, clienții obțin 50% reducere la achiziția oricăreia dintre cele 6 jucării de pluș care întruchipează personajele principale din „Trolii Descoperă Lumea”: Poppy, Regina Barb, Regele Trollex, Cooper, Ciot și … un personaj surpriză ce va fi disponibil din 15 octombrie. În plus, magneții primiți în urma cumpărăturilor, pot fi colecționați în albumul special Trolii, disponibil la casele de marcat.

Nu mai sta pe gânduri! Înscrie-l în concurs pe cel mic încărcând poza cu trol-ul său preferat și haide să ducem joaca la o nouă super putere.

 

 

 

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Esti de acord sa participi in acest ZOOM?
Prin exprimarea acordului, parintele isi da acceptul sau nu, cu privire la expunerea imaginii copilului in cadrul campaniei de ZOOM si promovarea acesteia in platformele de social media.

Da

Nu

Incarca o poza cu TROL-ul tau

Nume parinte
Nume copil
Ștefănescu Alexandra Mădălina
Damian
Ștefănescu Alexandra Mădălina
Andreea
Stancu Daniela
Stancu Irina
Durbacea Loredana
Cristea Alexandru Stefan
Simona Turcu
Andrei si Maria
Persa Alex
Noni
Ladunca Ionelia
Matei Bogdan
Simona Zaharia
Clara
Toma Andrusa
Bogdan
Maria Dumitru
Sofia
Zabauga Costelus
Tiripopilu
Dorin Ciprian Evelin
dorin david

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s