Joaca in IKEA


„Joaca in IKEA” s-a mutat online. Impreuna cu prietenii nostri de la IKEA mutam joaca in online.

SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spark, Spinner si DJ DODI incep super joaca pe 30 Mai intr-un maraton saptamanal interactiv LIVE .

In fiecare Sambata, in perioada 30 Mai – 5 Iulie, un personaj Itsy Bitsy va fi gazda voastra de joaca si interactivitate. Joaca se va desfasura pe taramul Smaland din IKEA Pallady.

Flower

„Terapii cu jucarii IKEA” incepand de Vineri 6 Iunie de la 09:00
Joaca nu-i ocoleste pe parinti, in fiecare zi de  Vineri, in perioada 6 – 27 Iunie,  psihoterapeutul Adriana Mitu psiholog si parenting trainer, te invita la o discutie despre dezvoltarea copilului in aceasta perioada de readaptare sociala, difuzate LIVE din IKEA Pallady. Adriana va prezenta  o serie de terapii prin joaca, sustinuta de jucariile IKEA.

Sambata 20 Iunie, de la 11:00, Itsy va deschide maratonul de joaca alaturi de prietenii ei din IKEA , jucariile cu imaginatie.

 

Pentru prietenii pamanteni care ne urmaresc in aceasta perioada si carora le este dor de locul de joaca Samland din IKEA, le-am pregatit un concurs surpriza.

Pentru ca joaca trebuie sa continuie in siguranta, vom apela la unul dintre  parinti care sa se implice si sa duca joaca mai departe in IKEA. La final parintele se va intoarce cu o jucarie.

Ce trebuie sa faceti :

– familia se va inscrie in formularul de mai jos

– saptamanal vom desemna o familie norocoasa

– Spark il va invita pe unul dintre parinti  in IKEA Pallady, unde impreuna cu copilul aflat la telefon, vor participa la o activitate de treasure hunt

– parintele va fi ajutat si ghidat de catre familie prin telefon, de  acasa

– miza este o super jucarie cu imaginatie de la IKEA

POSIBILITATEA DE A INTRA IN DIRECT CU PERSONAJUL PREFERAT:

Cei inscrisi in provocarea lansata de personajele Itsy Bitsy si gazduita de  IKEA Pallady vor avea sansa sa intre in direct cu personajele Itsy Bitsy, intr-unul din LIVE-uri. Desemnarea participantilor se va face prin tragere la sorti.

 

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Esti de acord sa participi in concursul "Terapii cu jucarii IKEA" ?

  Da

  Nu

  Esti de acord sa intri live in emisiunea "Joaca in familia IKEA", daca vei fi ales ca participant?

  Da

  Nu


  Un comentariu la „Joaca in IKEA”

  1. Ador Itsy Bitsy!E cea mai frumoasă emisiune de radio,amuzantă și educativa..vă dau *****=5stele!Le meritați!🌈😘Mulțumim pentru serviciile minunate pe care le oferiți!❤️

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s