Inteligent financiar de mic

 

Ca multe alte lucruri importante in viata, inteligenta financiara se formeaza inca din primii ani. Mai mult chiar, intreaga perceptie despre bani pleaca din copilarie si ne va influenta deciziile financiare pe tot parcursul vietii.

Vrem sa aflam ce raspuns au micii specialisti de acasa la intrebarea „Ce inseamna sa fii istet cu banii?”

Urmareste episoadele video in care cativa dintre copiii de la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina raspund la provocarile financiare adresate de supereroul Spark.

Iar daca ai un astfel de specialist acasa, inscrie-i mesajul pe platforma, prin linkul de mai jos si ofera-i sansa sa castige un loc la atelierul de educatie financiara BCR din data de 12 noiembrie. Atelierul va avea loc fizic, la unul dintre sediile BCR din Bucuresti, in prima parte a zilei, iar castigatorii vor fi primi in timp util informatiile exacte.

Poti inscrie raspunsul celui mic in format audio, video sau text.

Inscrie in acest formular raspunsul copilului tau la intrebarea „Ce inseamna sa fii istet cu banii?”.

BCR a creat, prin Scoala de bani, un curs de Inteligenta financiara pentru copii aducem mai aproape de cei mici concepte si termeni financiari. Un mediu prietenos, in care educatia si joaca isi dau mana si ii ajuta pe copii sa fie mai inteligenti financiar.

Scoala de Bani este un proiect creat de specialistii BCR, o platforma de educatie financiara in care au fost adunate cursuri online, workshop-uri, articole si quiz-uri prietenoase. Cursurile online sunt disponibile in formatul „on-demand”, adica pot fi accesate oricand.

Toate materialele sunt create de catre consilieri financiari BCR, in colaborare cu psihologi renumiti si alti specialisti.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

 

CASTIGATORI:
1. Raileanu Teodora, 6 ani
2. Borzos Lorenzo, 8 ani
3. Alex, 4 ani
4. Claudia, 6 ani
5. Emma Stoica, 10 ani
6. Bănică Theodora Ioana, 7 ani
7. Zirna Agnes, 9 ani
8. Valeanu Georgian Cristian, 9 ani
9. Sava Matei, 6 ani
10. Hanna, 8 ani
11. Anca Paune, 10 ani
12. Nica Anastasia Nadia, 4 ani și 9 luni
13. Tanasa Ianis, 6 ani
14. Adriana Roi, 8 ani
15. David Mura, 10 ani


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s