Gummy Vacanța Marțiană

Vara aceasta vacanța se transformă în Gummy Vacanța Marțianăăăă!

 

Vara, joaca celor mici se mută afară:  în parc, în grădină, în curte la bunici sau pe plajă. Șotronul, de-a v-ați ascunselea, prinselea, săritul coardei sau jocul de fotbal și badminton, vor fi jocurile preferate ale copiilor. Și ca să le poată juca pe toate, este nevoie de voie bună și un boost energetic!

Pentru un plus de energie și veselie, sar în joc Minimarțieni Echinaceea și Soc – care aduc imunitate și vitalitate celor mici, pentru ca ei să se bucure din plin de zilele însorite ale vacanței de vară!

Minimarțieni- copii sănătoși cu chef de joacă!

Înscrie-te până pe 30 iulie, în concursul Gummy Vacanța Marțiană, arată-ne (printr-o poză în format .png sau .jpg) care este jocul  preferat de jucat afară al celui mic și Minimarțenii vă vor echipa cu un kit de vacanță format din: multivitamine Minimarțieni Soc, o minge și o pălărie de soare!

Spune da, la Gummy Vacanța Marțiană și fii și tu un marțian plin de energie și pus pe joacă!

Campanie valabilă în perioada 1 iunie – 31 iulie 2021.

 


Câștigă zilnic câte un kit „Gummy Vacanța Marțiană”, înscrie poza (în format .png sau .jpg)  cu jocul preferat de cel mic și umărește la finalul zilei pagina de anunțare a câștigătorului.


Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si Minimartienii, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si Minimartienii.

"Surprinde joaca"
Înscrie o poză cu jocul preferat

Câștigători:

01-06 iunie

Dragomir Denisa Campulung
Dumitrescu Stefanela București
Doncila Andreea Durnești Județul Botoșani
Ștefănescu Alexandra Mădălina Bucuresti
Aurel Petru Simionescu Botosani

07-13 iunie

Panait Elena Bucuresti
Stancea Claudiu Târgu Carbunesti – Gorj
Ghiță Elena Popești Leordeni – Ilfov
Tanasa Alina Bucuresti
Brighila Valentin Spantov – Calarasi

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s