elefant.ro is funCând tocmai își făceau griji că nu mai au inspirație pentru activități distractive, Itsy și Bitsy au găsit modalitatea perfectă de a se bucura de distracție pe final de vară.

Au poposit pe site-ul  elefant.ro unde au găsit o gamă vastă de produse pentru întreaga familie: jocuri și jucării, cărți, accesorii pentru casă și grădină și multe, multe altele. Cum să te plictiseși când ești la câteva clickuri distanță de distracție (aproape) nelimitată?

Dacă și copilul tău se află constant în căutarea unor noi modalități distractive de a-și petrece timpul liber, elefant.ro și Itsy Bitsy FM îți vin în ajutor cu o mulțime de idei și cu un concurs cu premii pentru copiii care adoră jucăriile creative. Află mai jos cum poți participa.

E important de știut că nu doar copiii se pot bucura de timp de calitate folosind produsele de pe site-ul elefant.ro.  Elefant.ro acasă este rubrica radio pentru părinți ce aduce recomandări pentru momente speciale în familie. De la mic la mare.

DESPRE CONCURS

Ce ai de făcut pentru a participa la concurs? E simplu. Nu trebuie decât să descoperi produsul lunii, menționat zilnic pe postul de radio Itsy Bitsy FM, și să îl cauți pe site-ul elefant.ro. Faci o poză sau un print screen iar apoi încarci dovada în formularul mai jos. Psst! Un pont: găsești cuvântul cheie și mai jos.

Acum nu mai ai de făcut decât să aștepți să te contactăm pentru a-ți spune dacă ai câștigat.

În plus, te poți întoarce în luna septembrie pentru a descoperi alt produs al lunii și alte premii speciale! Itsy și Bitsy s-au înscris deja! Tu ai făcut-o?

PREMII SĂPTĂMÂNALE

1 x  ZR9238  RAINBOCORNS

1 x  SZ9008  SUPERZINGS

1 x   MTGRN28  BARBIE

1 x  MTFPN99  LAUGH&LEARN

PREMIUL CEL MARE
1 x    MTGXR17   PICTIONARY AIR

 

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si elefant.ro, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si elefant.ro.


Dacă ai găsit cuvântul cheie al lunii, caută pe elefant.ro produse care să conțină cuvântul acesta. Înscrie o poză cu unul din produsele găsite și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile de mai sus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s