Economii mici pentru planuri mari

Prin proiectul “Economii mici pentru planuri mari” ne propunem sa aflam de la copii, cum sa ajungi la lucruri marete cu pasi mici, dar siguri.

 

Intra, impreuna cu cel mic, pe www.scoaladebani.ro si ajuta-l sa invete din cursul Scoala de Bani pentru Parinti – prin intermediul jocurilor distractive – cum sa economiseasca, pentru a-si indeplini dorintele.

Cursul Scoala de Bani pentru parinti

Ca parinti sigur ne gasim cu totii, mai devreme sau mai tarziu, in situatia in care e momentul sa vorbim cu cei mici despre bani. Te-ai ferit de acest subiect pana acum, pentru ca „acestea sunt discutii de oameni mari”?

La Scoala de Bani  educatia financiara incepe de la o varsta frageda. Cei mici cresc intr-o lume cu multiple oportunitati. De aceea, au nevoie sa invete de mici, ce sunt banii si cum sa foloseasca banii ca pe un instrument pentru o viata mai buna, nu ca pe o povara.

Orice economie, oricat de mica, este importanta pentru a-ti atinge visul. Inscrie in formularul de concurs, pana pe 30 iunie,  cum il ajuti pe copilul tau sa economiseasca  pentru dorintele sale; iar unul dintre cele 5 premii educationale BCR, poate fi chiar al vostru!
Premiul educational BCR este format din rucsac, pusculita, penar complet si cartea „Scoala banilor bine-crescuti”.

Castigatorii sunt:

Catu Ramona Farcaseni
Oncioiu Ioana Claudia Valenii de Munte
Marin Daniela Craiova
Bernadett Tatar Satu Mare
Burlan Cristina Claudia Bucuresti

Planuri inscrise >


  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Numele/Prenume Parinte

  Numele Copil

  Emailul parintelui

  Telefon parinte

  Oras

  Inscrie planul tau despre cum reusesti sa economisesti pentru planurile de viitor ale copilului tau

  Povesteste planul tau


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s