Diminețile la Itsy Bitsy FM se măsoară în „Dimineți marțiene”

Fiecare lucru pe care îl faci astăzi pentru copilul tău, în calitate de părinte,  va avea rezultate în viitor. Dăruirea, grija și atenția pe care i le acorzi în perioada de creștere și dezvoltare sunt extrem de importante.

Până la vârsta de 12 ani, copiii trec printr-un proces rapid de dezvoltare fizică și cognitivă.  Este etapa în care copiii au cea mai mare nevoie de suport, iar asigurarea unei diete hrănitoare și variate este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil pentru părinți să asigure celor mici, exclusiv din hrană, toți nutrienții cheie.

Descoperă produsele Minimarțieni®

În fiecare dimineață, marțienii voștri preferați își dau întâlnire la Itsy Bitsy Neața’ cu ascultătorii pământeni. Creativitatea și imaginația celor mici dau startul la joacă!

Oare cât de pământeană este creativitatea celor mici?

Ascultă Itsy Bitsy Neața’ în perioada 16 Februarie – 16 Martie și descoperă „Diminețile marțiene”, o emisiune cu și despre activitățile extraterestre.

Dragi parinți, de la această emisiune nu trebuie să lipsească nici un extraterestru.

Și pentru că poveștile extraterestre se vor auzi LIVE sau vor fi încărcate de părinți în pagina de concurs, brandul Minimarțieni® a pregătit 30 de premii marțiene care să vină în ajutorul părinților.

Specialistul  Minimarțieni® invitat în proiectul TelePed va fi doamna Dr. Ruxandra Constantina. Aceasta va oferi într-o emisiune LIVE specială, o serie de sfaturi utile pentru creșterea imunității celor mici.

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Concurs "Dimineti martiene"

Incarca o poza cu un moment de creativitate "martian" realizat cu cel mic.

Concurs TELEPED (proiect de tele pediatrie)

Specialistul Minimarțieni® invitat în proiectul TelePed va fi doamna Dr. Ruxandra Constantina, emisiune cu sfaturi utile pentru creșterea imunității.

Prin inscrierea in proiectul de telepediatrie - TelePed, eu ca parinte sunt de acord sa ofer informatii cu privire la sanatatea membrilor familiei cu scopul ca aceste informatii sa ajunga la specialistul invitat in proiect, spre a-mi oferi sfaturi sau informatii care ma pot ajuta sau indruma. Am luat la cunostinta ca aceste informatii nu vor fi pastrate in baza de date a organizatorului si nu vor fi divulgate catre alte persoane fizice, juridice sau parteneri comerciali.

Esti de acord sa participi in acest ZOOM de telepediatrie? Consultatia online se va desfasura intr-o videoconferinta privata.
La finalul fiecarei campanii, in functie de numarul de inscrieri si de patologii vom selecta un numar limitat de intrebari.

Da

Nu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s