Castiga premiul Soy Luna!

Itsy Bitsy te invita la concurs!

Daca esti fan „Soy Luna”, te asteptam sa participi la concursul cu premii oferite de Disney Channel!

Urmareste emisiunea ZapaPoveste, de luni 23 mai, de la 17:00, si fii pregatit sa suni si sa raspunzi corect!

Poti castiga premiul Disney Channel, format dintr-o pereche de casti Soy Luna si un set de insigne Soy Luna!

Pentru mai multe detalii, consulta Regulamentul General

Dupa cateva luni de asteptare, Soy Luna vine pe micile ecrane din Romania, la Disney Channel, aducand publicului un nou serial pentru adolescenti. Episoade noi se difuzeaza de luni pana vineri, la ora 18:00.

Luna este foarte fericita atunci cand este pe role. Ea locuieste impreuna cu familia ei in Cancun, Mexic. Acolo merge la scoala, are grupul ei de prieteni si adora sa mearga pe patine cu rotile. Insa viata ei se schimba cand parintilor ei li se ofera un loc de munca in Buenos Aires, Argentina, unde trebuie sa se mute intreaga familie. Astfel, Luna trebuie sa faca fata unui oras mare, unor noi prieteni, intr-o scoala dintr-o zona selecta a orasului, intr-un mediu care nu ii va fi prietenos. Luna se refugiaza in pasiunea ei pentru patine cu rotile si descopera astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datorita caruia va reusi sa se simta ca acasa in noul oras. Cu determinare, entuziasm si noua ei dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, va descoperi astfel dansul pe role datorita caruia va cunoaste prieteni noi, va intalni prima ei iubire si va descoperi cine este cu adevarat.

Avand o distributie internationala, multa muzica, romantism, umor si patine cu rotile, Soy Luna este o productie originala Disney Channel America Latina in colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

poza serial


3 comentarii la „Castiga premiul Soy Luna!”

  1. Vreau sa particip,chiar as vrea sa castig,mie îmi place foarte mult serialul Soy Luna va iubesc,si succes in continuare,y love you Soy Lunam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s