Cabinetul 25

Cu siguranță ai o meserie favorită, pe care ți-o dorești pentru tine, atunci  când vei fi mare.

Poate îți dorești să ajuti oamenii, să ii faci să zâmbească, să se joace mai mult, să ii faci bine când le e rău sau să viseze ca atunci când erau copii.

Rețeaua de sănătate Regina Maria te invită în “Cabinetul 25” – un cabinet imaginar, unde te poți vedea atunci când vei avea 25 de ani și vei fi adultul care are grijă de viitor.

În perioada 16 Noiembrie – 16 Decembrie te așteptăm să vii în “Cabinetul 25” alături de Itsy și Bitsy.

Povestește-ne care este rezoluția ta pentru viitor, pentru atunci când vei deveni adult și vei avea 25 de ani.  Trimite-ne o poză, inspiră-i pe cei de lângă tine și poți câștiga unul din premiile speciale:

– un abonament în rețeaua de sănătate Regina Maria: „Junior Premiu „, valabil 12 luni;

– unul din cele zece kit-uri speciale alcătuite din:  o carte “Măsimtbinescu” autor Ioana Macoveiciuc, o sticlă de băut pentru copii, un rucsac pentru copii, o carte de colorat, un set de creioane colorate, măști reutilizabile pentru copii, un halat și o bonetă de medic, un certificat de curajos.

Mult succes!


Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si Regina Maria, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si Regina Maria.

Incarca o poza cu copilul tau

Cum voi face eu lumea mai buna la 25 de ani?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s