Antreprenor din viitor

Draga parinte,

Iti mai amintesti ce iti doreai sa devii atunci cand vei creste? Care era meseria de vis, ce iti doreai sa faci cand vei fi mare, ce iti aducea bucurie si te provoca sa visezi cu ochii deschisi?

Studiile arata ca toti copiii se nasc creativi, insa marea lor majoritate renunta la aceasta capacitate pe masura ce trece timpul si apar regulile. Totusi, creativitatea ramane un dar innascut, iar copiii se indreapta instinctiv catre meserii care presupun creativitate si le permit libertatea de exprimare.

Copiii si adolescenții de azi sunt adulții de maine, cei care ne vor conduce țara. Astfel, este important ca ei sa stie cum trebuie sa procedeze pentru a crea o societate mai buna.

Cand sunt mici, foarte multi copii viseaza sa devina dansatori. Chiar daca prima reactie a parintilor este sa ii demoralizeze si sa le spuna ca aceasta nu e o meserie, un mare procent isi pastreaza ambitia si, la varsta adulta, se focalizeaza pe realizarea acestui scop. Multi copii vor trece prin etapa aceasta si vor experimenta si descoperi flexibilitatea corpului, insa altii vor face adevarate cariere de succes.

O parte dintre acestia vor deveni chiar profesori, deoarece in multe cazuri aceste ambitii raman si se transforma in cariere de succes.

Daca ai un copil care se arata interesat de teatru, fa-ti timp sa-l duci la cat mai multe spectacole si nu ignora nici ideea de a-l inscrie la un curs. Inspirat de vocea interioara autentica sau de un personaj de televiziune, visul lui prinde contur, iar ambitia e motorul principal care il va motiva sa isi atinga obiectivul.

Nu trata cu superficialitate ambitiile copilului tau, oricat de mic ar fi. Geniile au stiut ce isi doresc, inca dinainte sa se nasca, iar ochii atintiti in viitor i-au ajutat sa isi atinga scopul. Crede in copilul tau!

Proiectul Antreprenori din viitor este un proiect realizat cu sustinerea Groupama Asigurari si isi propune sa implice familia intr-un exercitiu de imaginatie prin care sa descopere inclinatiile celor mici, cu scopul de a-i implica mai mult pe parinti in sustinerea acestora.

Groupama Asigurari este partenerul familiilor din Romania si sustine prin produsul – Asigurarea de viata cu economisire pentru copii un plan de economisire pentru copii, implicandu-te alaturi de copilul tau in proiectele importante ale vietii sale: studii, casatorie, cariera, iar cu asigurarea mixta de viața, traiesti ziua de azi fara grija celei de maine.

Urmareste campania in mediile Itsy Bitsy, inscrie planul copilului tau de viitor antreprenor si castiga premii surpriza.

Asculta Itsy Bitsy FM, intra in direct cu SuperEroii de la radio si vocea copilului tau se va auzi intr-un podcast de mici antreprenori cu idei marete.

Pentru ca atunci cand vine vorba de dorintele celor mici, unele lucruri se schimba foarte usor…insa unele raman mereu la fel! Groupama Asigurari te ajuta sa le oferi celor mici un viitor fara griji!

Premiile lunare oferite in concurs :
  • o mascota de plus cu Motanel Asigurel
Premiile lunare oferite la finalul proiectului :
  • trei  mascote de plus cu Motanel Asigurel
  • trei vouchere eMAG, fiecare in valoarea de 100 LEI

Regulament campanie >

Inscrie-te in concurs !

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

vreau sa primesc informatii de la Groupama Asigurari

Inscrie mesaj cu proiectul lui pentru "Antreprenor din viitor"

Sau inscrie o fotografie cu un desen "Antreprenor din viitor"

 

Lista castigatori:

Iunie: Nistorescu Ileana

Iulie: Coman Carmen

August: Cimponeriu Dănuț


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s