Antreprenor din viitor

Draga parinte,

Iti mai amintesti ce iti doreai sa devii atunci cand vei fi mare?

Poate visul tau era sa fii medic, pilot, pompier sau chiar profesor!

Ti-ai imaginat vreodata insa o meserie care nu exista inca? Poate ti-ai fi dorit sa construiesti o masina zburatoare sau un robot care sa ajute oameni.

Astazi aceste lucruri nu mai par atat de ireale deoarece stam deja in case inteligente, conducem masini autonome, printam 3D si folosim inteligenta artificiala tot mai des.

Schimbari ce influenteaza si piata muncii care este in continua schimbare.

Dar te-ai intrebat vreodata care va fi si cum va arata meseria pe care o va avea copilul tau in viitor?  Care sunt pasiunile lui si cum il poti ajuta sa descopere meseria viitorului?

Poti incepe cu pasi mici si fii alaturi de el cand are nevoie!

Daca copilul tau este interesat de teatru, fa-ti timp sa-l duci la cat mai multe spectacole si nu ignora nici ideea de a-l inscrie la un curs. Inspirat de vocea interioara autentica sau de un personaj de televiziune, visul lui prinde contur, iar ambitia e motorul principal care il va motiva sa isi atinga obiectivul.

Nu trata cu superficialitate ambitiile copilului tau, oricat de mic ar fi. Geniile au stiut ce isi doresc, inca dinainte sa se nasca, iar ochii atintiti in viitor i-au ajutat sa isi atinga scopul. Crede in copilul tau!

Proiectul Antreprenori din viitor este un proiect realizat cu sustinerea Groupama Asigurari si continua sa implice familia intr-un exercitiu de imaginatie prin care sa descopere inclinatiile celor mici, cu scopul de a-i implica mai mult pe parinti in sustinerea acestora si a-i pregati pentru viitorul nu chiar atat de indepartat.

Groupama Asigurari este partenerul familiilor din Romania si sustine prin produsul – Asigurarea de viata cu economisire pentru copii un plan de economisire pentru copii, implicandu-te alaturi de copilul tau in proiectele importante ale vietii sale: studii, casatorie, cariera, iar cu asigurarea mixta de viața, traiesti ziua de azi fara grija celei de maine.

Urmareste campania in mediile Itsy Bitsy, povesteste cu micul tau antreprenor despre planurile lui de viitor, raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga premii surpriza.

Asculta Itsy Bitsy FM, intra in direct cu SuperEroii de la radio si vocea copilului tau se poate auzi intr-un podcast de mici antreprenori cu idei marete.

Alege, azi, cum te pregatesti pentru viitorul copiilor tăi, iar ei vor sti cum să se bucure de gestul tau, la momentul potrivit – cu asigurarea de viata cu economisire pentru copii de la Groupama Asigurari!

Inscrie-te in concurs !

Premiile lunare oferite in concurs pentru timp de calitate petrecut in familie:
 • o mascota de plus cu Motanel Asigurel & un voucher eMAG, in valoare de 100 LEI, pe care sa il poti folosi in achizitionarea unui boardgame de familie

Castigatorii sunt:

Februarie: Răsmiriță Georgeta din Brăila

Martie: Stanciu Emilian din Buzău

Aprilie: Tiba Ramona Claudia din Iasi

Mai: Dumitrescu Iuliana din Bucuresti

Iunie: Daniela Savu din Crevedia

Iulia: Gologan Maria din Galati

August: Marinela Vladascau din Bucuresti

Septembrie: Lorena Maria Borzos din Brasov

Octombrie: Radu Aurelia din Buzau

Noiembrie: Pop Florica Emilia din Bistrita Nasaud

Citeste Regulamentul campaniei.

Inscrie-te in concurs !

<! ––

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR...Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  vreau sa primesc informatii de la Groupama Asigurari

  Inscrie mesaj celui mic pentru concursul "Antreprenor din viitor"

  Sau inscrie o fotografie cu un desen pentru concursul "Antreprenor din viitor"

  ––>


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s