Comunicarea de succes parinte-copil

Trainerul Antonia Noël asteapta pe parintii si pe cei care lucreaza cu cei mici la conferinta Comunicarea de succes parinte-copil.

Evenimentul are loc pe 31 ianuarie, in sala Tokyo, a hotelului Continental Forum din Sibiu, intre orele 10.00 – 12.00.

Participantii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete in situatiile cu care se confrunta un adult in relatia cu cei mici, in functie de problematica specifica varstei copiilor.

Cum poti obtine de la copil raspunsuri adecvate, fara sa te folosesti de recompensa sau pedeapsa? Cum poti diferentia nevoile de dorintele lui? Cum vei reusi sa-i oferi o ascultare empatica, care sa permita o comunicare relationala?

Sunt doar cateva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul conferintei Comunicarea de succes parinte-copil. Antonia Noël, specialist in comunicare si formator prin Metoda ESPERE® va transmite participantilor tehnici de comunicare, ce ii vor ajuta pe adulti sa construiasca o comunicare sanatoasa cu cei mici.

Pretul unui bilet la conferinta este de 50 lei. Pentru reduceri de pret, citeste aici:

https://docs.google.com/forms/d/1o896d1YOMUf4R4K_nGUmWcbuasc–FZz_hx_IgTePvg/viewform

Inscrierile se pot face accesand formularul de mai sus, prin telefon – la numarul 0754.811.936 sau prin e-mail, la adresa actsforeducation@gmail.com.


1 comentariu la „Comunicarea de succes parinte-copil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s