Competitia de Eseuri Shakespeare School

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie lanseaza a 8-a editie a concursului national de creatie in limba engleza, Shakespeare School Essay Competition.

Participarea la competitie este gratuita si este destinata tuturor elevilor de gimnaziu si liceu, cu varste intre 11 si 20 de ani, din Romania.

Tema editiei din acest an este: #thegenerationgap.

Cei care intra in competitie pot castiga premii in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe altele.

Pentru a participa, elevii trebuie sa scrie un text original in limba engleza, prin care sa isi exprime propria viziune despre ce pot invata adultii de la generatia lor. Eseul trebuie inscris pe site-ul Shakespeare School pana pe 30 martie 2016.

Autorii celor mai bune 30 de eseuri vor ajunge in a doua etapa a competitiei: interviul cu profesorii Shakespeare School, in urma caruia se stabileste ierarhia finala. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Festivitatii de premiere, care va avea loc in Bucuresti, in luna iunie 2016.

Ambasadorul celei de-a 8-a editii Shakespeare School Essay Competition este Andy Szekely – speaker, trainer, autor si antreprenor. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de perseverenta, gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s