Chef Robert Petrescu: Povestile unui tatic bucatar

Chef Robert Petrescu: Povestile unui tatic bucatar

Intr-o editie savuroasa a emisiunii Tati in dialog, l-am cunoscut pe Chef Robert Petrescu, tatic, stomatolog si castigator al concursului Masterchef 2017. Alaturi de el, am vorbit despre cum imbina rolul de parinte cu dragostea pentru bucatareala si iata ce preparat ne-a iesit.

„Iubirea mea pentru bucatarie s-a nascut dintr-o drama, anume ca sotia mea nu gateste”, spune razand Robert Petrescu.

A inceput sa gateasca dupa retete de pe diverse bloguri si a continuat prin a investi in carti de gatit serioase si prin a gati pentru prietenii sai. S-a insris in concursul care i-a adus titlul de Chef fara sa creada ca va sta mult in competitie, dar perseverenta i-a adus laurii. Acum, are un food truck de bucatarie japoneza, foarte popular, legat de care ne-a zis o poveste foarte haioasa, in interviul de mai jos.

Ne-a placut foarte mult cum Robert imbina dragostea pentru gatit cu iubirea pentru fetita lui. Cei doi petrec adesea timp impreuna in bucatarie, jucandu-se cu ingredientele si realizand preparate originale.

[Iata discutia noastra cu un alt tatic bucatar, Chef Florin Dumitrescu]

Asculta podcastul de mai jos si afla cum este diversificarea cu un Chef pe post de tatic si ce faci cand nu ai chef sa te joci cu cel mic.

Iar de saptamana viitoare, ne auzim cu Alex Zamfir, la „Tati in dialog”, de la 15:00 la 16:00, in noua grila Itsy Bitsy.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s