Chef Florin Dumitrescu: Tatii de fete vad lumea mai roz

Chef Florin Dumitrescu: Tatii de fete vad lumea mai roz

Daca ar fi sa rezumam prima editie a emisiunii Tati in dialog intr-o singura fraza, aceea ar fi: „sa revenim la lucruri mai serioase”. Iar daca Alex Zamfir a reusit sa isi mentina o umbra de sobrietate in voce, alaturi de invitatul sau, Chef Florin Dumitrescu, noi nu am izbutit sa ne abtinem din hohote de ras, pe tot parcursul emisiunii. N-ai prins interviul? Nu-i nimic, il poti asculta in podcastul de aici.

Ce se intampla cand un tata de baiat se intalneste cu un tata de doua fete? Nu, nu este un banc, ci prima editie a emisiunii Tati in dialog, un talk show in care Alex Zamfir invita saptamanal tatici talentati, care isi iubesc munca si care sunt cei mai buni tati pentru copiii lor. Sau „locul in care putem si noi, barbatii, in sfarsit, sa vorbim linistiti, dar, mai ales, neintrerupti”, dupa spusele lui Alex.

Invitatul din aceasta saptamana a fost Chef Florin Dumitrescu, cel mai bun tata pentru Ava si Mia, si unul dintre juratii din emisiunea Chefi la Cutite. In opinia sa, provocarile unui tata de fete vin mai tarziu si ca, la inceput, „trebuie sa le arati lumea intr-un mod mai pozitiv”.

De cand am devenit tata, ma bucur de momentele mele acasa, cu fetele, cu familia. Momentul ala in care, dimineata, suntem toti in acelasi pat, ne jucam, ne ciupim, ne muscam”, ne-a povestit el.

Pe langa povesti despre bucuria de a fi tata sau despre ce inseamna sa iti tii pentru prima oara copilul in brate, interviul a mai avut parte si de momente de aur, precum:

  • ajutorul barbatilor cand se strica pompa de muls;
  • ce sa faci, ca tata, cand pierzi copilul;
  • cum este sa traiesti cu 3 prezente feminine in casa;
  • cum cuceresti un tata de fata;
  • solutii pentru momentele in care sotiile sunt in intarziere.

Daca ti-am starnit interesul, te invitam sa asculti tot interviul spumos cu Chef Florin Dumitrescu, in primul podcast Tati in dialog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s