Ce spun bloggerii despre Itsy Bitsy Show

Dupa ce s-au distrat la Itsy Bitsy Show, prietenii nostri din online au povestit, prin toate colturile Internetului, cum s-au simtit alaturi de Profesorul de Joaca si ce a insemnat pentru copii experienta de la spectacole.

Seria Itsy Bitsy Show abia a inceput. Dupa doar doua spectacole (Ocolul Pamantului in 80 de basme si Experimente trasnite), bloggerii au ajuns la un consens: vor mai mult. Iata ce ne-au marturisit, noua si tuturor fanilor.

Lucia Radu-Simota (Mamica Autentica, Learning HUB): Dragi parinti, mergeti macar la un spectacol (mai sunt inca 3). Eu una mi-am incarcat bateriile doar vazand bucuria copiilor, unde mai pui ca am mai si aflat chestii noi si idei de experimente de facut acasa?

Iuliana Roca: Dincolo de distractia in sine, pentru copii, pusa cu pricepere in scena de Profesorul de Joaca, daca aveam si eu astfel de profesori in scoala, stiam si eu mai multa istorie sau fizica. Poate imi si placeau. Va dati seama ca, imediat ce am ajuns acasa, a trebuit sa punem in practica macar doua dintre idei.

Mihaela Roxana: Nu-mi plac spectacolele pentru copii, asa cum le-am vazut, pana la spectacolul de sambata! Credeam ca sunt de două feluri:

  1. Spectacole exclusiv pentru copii tampiti, acelea in care se urla, toata lumea se scalambaie si se maimutareste, copiii se sperie si, inevitabil, urla.
  2. Spectacole pentru copii si adulti – acestea aduc in fata publicului niste personaje sau, mai degraba, costume uneori pe gustul copiilor si niste glume cu tenta sexuala. Acestea mi se par vulgare.

Ei bine, Ocolul Pamantului in 80 de… basme nu s-a incadrat in niciuna dintre categoriile de mai sus. Daca ar fi sa spun intr-un singur cuvant cum a fost spectacolul, ludic ar fi acela. M-am jucat! Toti ne-am jucat, cu imagini, cu cuvinte, cu povesti, fara urlete, fara glumite deocheate, fara adulti chinuiti de penibilul mascarelilor la care sunt supuși prin alte parti.

Felicia Niculae (Smart & Happy Child): Am fost la Profesorul de Joaca, la un spectacolul pus la cale de Itsy Bitsy. Si m-am distrat teribil! Stiu, am o varsta inaintata, iar spectatorii erau, majoritari copii. Insa mi-a placut enorm! Si asta pentru ca protagonistul evenimentului, Leon Magdan, iubeste toti copiii, fie ca ei au patru ani, fie 84 sau mai mult. Cu Profesorul de Joaca, timpul se comprima: doua ore par ca trec in cinci minute!

Diana Taralunga (Mami pe tocuri): Ne-am mai fi jucat pana diseara. In alta ordine de idei, ne-am distrat atat de tare ca mai mergem si sambata viitoare!

Ioana Marinescu (Pisica pe sarma): Recomand din suflet! Am fost la spectacolul Ocolul pamantului in 80 de basme si ne-a placut de la mic la mare. Educativ, distractiv, antrenant! Grabiti-va sa va rezervati locurile! Felicitari intregii echipe pentru ideea acestor spectacole!

Va multumim tuturor, prieteni dragi! Ne inspirati sa facem mereu lucruri frumoase! Va asteptam si la urmatoarele spectacole!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s