Itsy Bitsy Show: Experimente trasnite cu Profesorul de Joaca

Itsy Bitsy Show: Experimente trasnite cu Profesorul de Joaca

Target: peste 5 ani – un spectacol pentru toti copiii curiosi, parintii isteti si bunicii intelepti

Cand: 6 mai 2017, ora 11:00

Durata: 90 minute

Unde: la Happy Cinema, Liberty Mall, Bucuresti.

Despre Itsy Bitsy Show – Experimente trasnite cu Profesorul de Joaca

Magie, jocuri, povesti, teatru de umbre, giumbuslucuri si rasete cat cuprinde – cam asa s-ar rezuma spectacolul Itsy Bitsy Show. Profesorul de Joaca aduce distractia isteata, iar voi veniti cu pofta de joaca. Spectatorii mici si mari vor pleca incantati, cu multe cunostinte dobandite… in joaca.

Experimente trasnite este un spectacol unic in lume, in care copiii si parintii vor fi incantati sa participe la tot felul de experimente de stiinta distractiva, prezentate sub forma unor trucuri incredibile. Nu este un spectacol doar de urmarit, ci este, in acelasi timp, un atelier de joaca in familie. Atat cei mici, cat si cei mari vor participa la numere artistice interactive, acestea fiind realizate chiar cu voluntari din public, care vor urca pe scena alaturi de Leon Magdan.

Veniti sa petrecem impreuna clipe minunate, in care cei mici se vor simti ca-n povesti, iar cei mari isi vor reaminti cat de bine este sa fii copil la orice varsta.”, este indemnul Profesorului de Joaca Leon Magdan.

Zambetul copiilor reprezinta bucuria, alinarea, increderea si speranta in lumea de azi, in lumea in care traim. Ceea ce putem spune cu siguranta este ca vom aduce zambetul pe chipul tuturor spectatorilor mari si mici si asta este ceea ce conteaza cu adevarat.” – Nadia Tataru – director Itsy BitsyFM.

Biletele se gasesc aici.

Despre Leon Magdan:

A sustinut si prezentat numeroase spectacole, evenimente culturale, festivaluri, dar cel mai important este ca Leon Magdan are un mod unic de prezentare, extrem de atragator pentru copiii de toate varstele: va intruchipa el insusi un personaj – Profesorul de Joaca.

Este scriitor pentru copii, iar povestile sale se difuzeaza la Povestea de seara de la radio Itsy Bitsy de peste 10 ani.

Probabil il cunoasteti din finala show-lui TV “Romanii au talent”, din 2015, cand a realizat un moment artistic de teatrul de umbre.

Il puteti auzi zilnic la Radio Itsy Bitsy realizand emisiunea Indragostit de Romania.

Bilete la Itsy Bitsy Show se gasesc aici.

Va asteptam si la urmatoarele spectacole:
  • Nazdravanii cu Profesorul de Joaca – 13 mai: Profesorul de Joaca a pus la cale o multime de intrebari capcana, provocari amuzante, trucuri si pacaleli, care vor face deliciul spectatorilor mari si mici. Teatrul de păpuși vii este momentul mult asteptat al spectacolului.
  • Scoala vesela cu Profesorul de Joaca – 20 mai: Profesorul de Joaca a pregatit un spectacol in care copiii sunt invitati sa descopere bucuria de a invata altfel, jucandu-se cu parintii si prietenii. Rand pe rand, Profesorul de Joaca va trece prin toate „materiile”, intr-un mod inedit, surprinzator si foarte amuzant.
  • Ghici de la bunici cu Profesorul de Joaca – 27 mai: Este un spectacol ce promoveaza valorile traditionale romanesti intr-o maniera moderna si interactiva. Povestile populare prind viata cu ajutorul voluntarilor din public. Copiii si parintii vor descoperi personaje de legenda, voievozi si domnite, ghicitori populare romanesti, snoave si proverbe.

Testimoniale de la bloggeri:

Lucia Radu-Simota (Mamica Autentica, Learning HUB): Dragi parinti, mergeti macar la un spectacol (mai sunt inca 3). Eu una mi-am incarcat bateriile doar vazand bucuria copiilor, unde mai pui ca am mai si aflat chestii noi si idei de experimente de facut acasa?

Iuliana Roca: Dincolo de distractia in sine, pentru copii, pusa cu pricepere in scena de Profesorul de Joaca, daca aveam si eu astfel de profesori in scoala, stiam si eu mai multa istorie sau fizica. Poate imi si placeau. Va dati seama ca, imediat ce am ajuns acasa, a trebuit sa punem in practica macar doua dintre idei.

Mihaela Roxana: Nu-mi plac spectacolele pentru copii, asa cum le-am vazut, pana la spectacolul de sambata! Credeam ca sunt de două feluri:

  1. Spectacole exclusiv pentru copii tampiti, acelea in care se urla, toata lumea se scalambaie si se maimutareste, copiii se sperie si, inevitabil, urla.
  2. Spectacole pentru copii si adulti – acestea aduc in fata publicului niste personaje sau, mai degraba, costume uneori pe gustul copiilor si niste glume cu tenta sexuala. Acestea mi se par vulgare.

Ei bine, Ocolul Pamantului in 80 de… basme nu s-a incadrat in niciuna dintre categoriile de mai sus. Daca ar fi sa spun intr-un singur cuvant cum a fost spectacolul, ludic ar fi acela. M-am jucat! Toti ne-am jucat, cu imagini, cu cuvinte, cu povesti, fara urlete, fara glumite deocheate, fara adulti chinuiti de penibilul mascarelilor la care sunt supuși prin alte parti.

Felicia Niculae (Smart & Happy Child): Am fost la Profesorul de Joaca, la un spectacolul pus la cale de Itsy Bitsy. Si m-am distrat teribil! Stiu, am o varsta inaintata, iar spectatorii erau, majoritari copii. Insa mi-a placut enorm! Si asta pentru ca protagonistul evenimentului, Leon Magdan, iubeste toti copiii, fie ca ei au patru ani, fie 84 sau mai mult. Cu Profesorul de Joaca, timpul se comprima: doua ore par ca trec in cinci minute!

Diana Taralunga (Mami pe tocuri): Ne-am mai fi jucat pana diseara. In alta ordine de idei, ne-am distrat atat de tare ca mai mergem si sambata viitoare!

Ioana Marinescu (Pisica pe sarma): Recomand din suflet! Am fost la spectacolul Ocolul pamantului in 80 de basme si ne-a placut de la mic la mare. Educativ, distractiv, antrenant! Grabiti-va sa va rezervati locurile! Felicitari intregii echipe pentru ideea acestor spectacole!


Un comentariu la „Itsy Bitsy Show: Experimente trasnite cu Profesorul de Joaca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s