Ce mananci vara pentru protejarea pielii?

Unele alimente iti sunt niste aliati foarte importanti vara, intrucat contribuie la protejarea pielii de radiatiile solare. Despre acestea vorbim acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

In primul rand, este indicat sa tii minte ca nu doar o alimentatie corecta te va apara de efectele nocive ale soarelui. Este important sa tii cont de orele periculoase, sa te imbraci adecvat (cu palarie si ochelari de soare) si sa folosesti crema de protectie solara, mai ales in zilele caniculare.

Acestea fiind zise, poti contribui la sanatatea pielii tale prin ceea ce mananci. De exemplu, consultantul in nutritie Cristian Margarit ne sugereaza sa mancam multe fructe cu vitamina C. Nu numai ca fructele hidrateaza organismul, dar vitamina C este foarte buna pentru protejarea pielii. In acest caz, fructele de padure si limonadele ar trebui sa faca parte din alimentatia ta zilnica.

In acelasi timp, sunt si alimente de evitat in aceasta perioada, fiind daunatoare pielii. Despre acestea si multe alte sfaturi pentru protejarea pielii vorbim acum, la Traieste Sanatos.

Vezi si:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s