Ce facem ca sa nu purtam ochelari?

Ce facem daca avem probleme de vedere, dar nu ne place sa purtam ochelari? Lentilele de contact sunt o varianta alternativa, dar nu oricine le poate purta. De aceea este important un examen microscopic, pentru a nu avea mai tarziu probleme care sa afecteze sanatatea ochiului. Un factor esential este si mediul in care lucreaza persoana care doreste sa foloseasca lentile de contact. Statul in fata calculatorului, precum si zonele cu praf creaza un disconfort si atunci se pot utiliza lacrimi artificiale, care umezesc zona ochiului.

Carmen Dragne, medic primar oftalmolog, ne explica ce probleme pot aparea in cazul lentilelor de contact, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador aliniat

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s