Ce este mai valoros in viata ta?

Un lucru extrem de valoros in viata este iubirea pe care o oferim si o primim in relatiile cu cei dragi. Cum te ajuta, concret, aceste legaturi in viata?

„Studiile de specialitate ne-au aratat ca indepartarea de cei dragi, comportamentele de retragere, de izolare, sunt mult mai nocive pentru sanatatea noastra decat ar fi tutunul sau lipsa de activitati sportive”, aflam de la György Gáspár, psiholog clinician, psihoterapeut, in video-meditatia urmatoare.

Astfel, este usor sa ne dam seama ca, in preajma copiilor nostri si a partenerilor de viata, simtim un confort emotional, un refugiu fata de probleme, o sursa de vitalitate.

Cum ne comportam in aceste relatii si cum le intretinem? Cum este legat „al optulea simt” de relatiile cu cei dragi si ce este acest simt? Afla mai departe.

Dr. Daniel Siegel vine pentru prima oara in Romania, pe 27 septembrie, in Bucuresti, la Rin Grand Hotel. Vino sa afli despre relatia de atasament dintre parinte si copil, viata emotionala a adolescentilor si vindecarea emotionala a parintilor.

sursa foto: freedigitalphotos.net


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s