Cauzele durerilor menstruale

Orice femeie a simtit, mai devreme sau mai tarziu, neplacerile durerilor menstruale. Dar stii care sunt cauzele? Si stiai ca exista tratamente? Afla mai multe acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Sunt femei care au dureri inca de la inceputul menstruatiei, adica de cand sunt adolescente. Altele s-au obisnuit sa aiba un ciclu neregulat si nu mai pun intrebari. Alte femei nu au avut nicio problema in tinerete, dar, pe masura ce au inaintat in varsta, au inceput sa simta tot mai mult aceste dureri.

Dr. Rares Nechifor, medic primar radiologie interventionala (Clinica ARES, Spitalul Ponderas), ne spune ce sta la baza durerilor menstruale si ce pericole pot ascunde.

Cauzele sunt diverse: poate fi o infectie de vina sau, cel mai comun, un dereglaj hormonal. Insa mai este o cauza a durerilor menstruale, la care nici medicii nu se gandesc de cele mai multe ori, desi 30% dintre femei ar fi suspecte de asa ceva.

Afla aici despre ce este vorba. Si descopera ce tratamente exista.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s