Cauze si solutii pentru dintii lipsa

Fie ca suntem mici sau mari trebuie sa acordam o importanta mare dintilor. Sanatatea lor este primul pas pentru o digestie buna. Dintii sparti, cariati sau cu alte probleme daca nu ii tratam la timp ne vor da batai de cap mai tarziu.

Copilul vostru si-a spart un dinte la joaca sau doar l-a fisurat, mergeti de urgenta cu el la medicul stomatolog, cat inca se mai poate face ceva! Nu mergeti pe premisa ca dintii de lapte oricum se duc asa ca nu are nicio importanta daca patesc ceva!

La Traieste sanatos cu Simona aflam de la dr. Cristian Irimia solutiile pentru dintii lipsa.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s