Cate dorinte poti implini, ca parinte?

De cele mai multe ori, noua, adultilor ne este dificil sa facem diferenta intre nevoie si dorinta. Iti imaginezi ce greu poate sa-i fie unui copil?

Da, sigur ca vrea o mie de lucruri intr-o zi! Da, tot timpul va gasi ceva mai atractiv de cerut! Si da, de fiecare data iti spui ca e ultima dorinta “pe ziua de azi” pe care i-o mai indeplinesti! Bineinteles, te simti epuizat(a) si depasit(a) de situatie si da, el tot va gasi resurse sa mai solicite ceva, chiar si la sfarsitul zilei!

Ai vrea sa stii ca ceea ce faci este cu adevarat eficient in relatia cu copilul tau?

Pe 11 noiembrie, esti invitat(a) “Alege sa fii un parinte minunat!”, dedicata tuturor celor care vor sa comunice eficient cu copilul/copiii lor!

Iata cateva idei ce vor fi abordate in urmatoarea intalnire:

– cum invatam sa facem diferenta intre nevoie, dorinta si realizarea dorintei?

– cine este responsabil de nevoile copilului si cine este responsabil de indeplinirea dorintelor lui. Sa fie oare parintii in ambele cazuri?

– de ce este nevoie sa intelegem mai bine ”functiile” de parinte: mama/mamica, tata/tatic. Cine da si cine primeste, cine cere si cine refuza in relatia cu copilul si de ce are nevoie copilul sa vada toate aceste lucruri pentru a se dezvolta armonios?

– cum ascultam dorintele copilului, cum le pretuim si cum sa facem o ”cutie a dorintelor” pentru el dar si pentru noi?

– cum gestionam revolta copilului in fata refuzului nostru? Da, vor fi crize de furie dar oare cum trecem cu totii, cu bine, peste aceste situatii?

Daca vrei sa afli mai multe, intra pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului sau pagina de web a organizatorului si rezerva-ti locul acum pentru a participa la unul sau mai multe ateliere Antonia Noel si poti beneficia de o oferta special construita pentru tine!

Atelierele de comunicare sunt dedicate tuturor parintilor, viitorilor parinti, dar si bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.

Toate evenimentele se desfasoara in Bucuresti, in zona Universitate, in sala CFPSI 10 Plus, str. Academiei nr. 7, Etaj 1.

Pentru inscriere, trimite un e-mail la adresa office@theadviser.ro sau la nr. de tel. 021.780.52.85.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s