Cat dureaza virozele la bebelusi

Cat dureaza virozele la bebelusi

Chiar daca iti doresti din tot sufletul ca puiul tau, macar in primii sai ani de viata, sa nu raceasca deloc, sansele sunt foarte mici. Virozele sunt perfect normale, mai ales la bebelusi si la copiii mici, care au sistemul imunitar foarte slab. La Parinti de Pici, iti spunem cat dureaza virozele la bebelusi si ce sa faci in privinta lor.

„Sunt extrem de rare cazurile in care un copil ajunge la varsta de 3 ani fara sa fi capatat macar o raceala. Tinand cont de sistemul lor imunitar inca slab, micutii nostri se pot trezi foarte usor cu muci, tuse, febra, rosu in gat si alte simptome specifice virozelor”, spune Georgiana, mama de pici.

De multe ori, nici nu stii de unde ar fi putut lua raceala. Posibilitatile sunt foarte multe – de la copiii din parc, din mall, din alte spatii publice etc. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti tii copilul in casa.

De cele mai multe ori, virozele trec de la sine, fara complicatii, in 10-14 zile. Ca parinte, ti se va parea ca dureaza mult mai mult, pentru ca esti ingrijorat pentru puiul tau. Singurul care te poate ajuta sa mai scapi de griji este medicul pediatru, pe care este recomandat sa il vizitezi, pentru o consultatie.

Mai multe despre virozele la bebelusi iti spunem acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s