Cat de necesar este un echipament sportiv pentru copii?

Cat de necesar este un echipament sportiv pentru copii?

Poate ca te gandesti ca n-are rost sa dai niste bani in plus sau poate nu crezi ca este atat de important, dar un echipament sportiv pentru copii poate fi foarte util. Despre echipamentele celor mici vorbim acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Un echipament adecvat este o conditie obligatorie pentru orice tip de sportiv si pentru orice tip de sport practicat”, sustine dr. Alin Popescu, medic primar medicina sportiva.

Este important de punctat ca echipamentul sportiv ar trebui folosit nu doar la ora de sport de la scoala sau la sportul extrascolar, ci si atunci cand cel mic iese la joaca in parc sau in spatele blocului.

Pe de alta parte, contrar a ceea ce am putea crede, un echipament sportiv pentru copii nu trebuie sa fie atat de costisitor. Este important ca piciul tau sa aiba un tricou de schimb, pantaloni scurti sau lungi de trening (in functie de vreme) si o pereche de pantofi de sport.

Mai multe despre cum sa iti echipezi copilul de sport, in functie de sportul practicat si de locul de desfasurare, iti spunem acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s