Casting pentru Romeo si Julieta Junior

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” organizeaza o noua preselectie pentru copiii care vor sa participe la workshop-ul „Romeo si Julieta Junior”, editia a II-a.

Workshop-ul se va desfasura in perioada 1-14 februarie, va fi sustinut de regizorul Daniel Iordachioae (proza si cantece) si de prim-balerinul Iulian Radoi (miscare scenica) si se va incheia cu un spectacol prezentat de cursanti pe 15 februarie pe scena Operetei, constand din succesiunea catorva momente din „Romeo si Julieta”.

Atelierul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 15 ani, care sunt asteptati sa se inscrie, pana pe 27 ianuarie, la castingul organizat pentru acest atelier.

Castingul va avea loc in 28 si 29 ianuarie, intre orele 10.00-12.00 si 15.00-17.00, si va consta in interpretarea unui cantec, la alegere, si a unui fragment, tot la alegere, din piesa „Romeo si Julieta”, de William Shakespeare.

Inscrierile se pot face la adresa de mail cristina.nichimis@opereta.ro, iar pentru informatii suplimentare si ore de desfasurare, persoana de contact este Cristina Nichimis, telefon 0758 111 270.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s