Castigatorii taberelor Mirunette International Education

Mirunette International Education a premiat finalistii concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, in data de 6 iunie 2015, la Galeria de Arta Contemporana Galateca.

In competitie s-au inscris peste 3400 de participanti, in etapa a II-a s-au calificat 1229 de elevi, iar in etapa a III-a au fost selectati 45 finalisti, acestia din urma provenind din 25 localitati din tara.

Marile premii ale concursului Mirunette Language Competition sunt 2 tabere internationale de limba engleza de 2 saptamani in Anglia. Alexandra Theodora Popa, eleva la scoala generala „I.L. Caragiale” din Pitesti, a castigat locul I la categoria de varsta 10-13 ani, si va merge gratuit in tabara de limba engleza de la St. Mary’s School (una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia), in apropiere de Londra. Oana Miruna Machita, eleva a Colegiului National „Mihai Viteazul” din Slobozia, este castigatoarea premiului I la categoria de varsta 14-17 ani, si va participa gratuit in tabara de limba engleza desfasurata la renumita Universitate Queen Mary din Londra.

Locurile II au fost ocupate de catre Ioana Cernat (grupa 10-13 ani), de la Colegiul National „Gh. Lazar”, din Bucuresti, si Roxana Elena Dumitriu (grupa 14-17 ani), de la Colegiul National „Vasile Alecsandri”, din Galati. Premiile III au mers catre Tudor Onose (categoria de varsta 10-13 ani), de la scoala gimnaziala „Turoczi Mozes”, din Tg. Secuiesc, si Andra Bujan (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul National „Andrei Saguna”, din Brasov.

Listele finalistilor concursului de limba engleza Mirunette Language Competition pot fi accesate pe site-ul Mirunette International Education. Marii finalisti au venit din intreaga tara: Alba Iulia, Arad, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Campina, Cluj, Cornu, Constanta, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Focsani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Slobozia, Pucioasa, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Tecuci, Targu Neamt si Targu Secuiesc.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition au castigat si numeroase alte premii: tablete, biciclete, examene de limba engleza Cambridge sau IELTS, bilete la film, tratamente dentare, dictionare de fotografie, camere foto si un curs de fotografie,carti, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri, jocuri, stilouri, cursuri de limba engleza si abonamente la laser tag.

Elementul de noutate principal in probele concursului Mirunette Language Competition – editia 2015, a fost realizarea unui material video de promovare a unei tabere din Marea Britanie si Irlanda. Materialul video a avut scopul de a evidentia fluenta, vocabularul, corectitudinea exprimarii in limba engleza, dar si creativitatea participantilor, tehnologia folosita nereprezentand un criteriu de selectie.

Finalistii au reusit sa impresioneze si sa emotioneze comisia de evaluare a concursului Mirunette Language Competition, remarcandu-se prin creatii originale si un vocabular excelent al limbii engleze.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s