Care sunt primele semne ale sarcinii?

Odata cu intarzierea menstruatiei si aparitia starilor de ameteala si de somnolenta apar primele ganduri de sarcina. O femeie este recomandat sa-si faca un test de sarcina la 7-14 zile dupa un contact sexual. Apoi cam la 6 saptamani de la ultima menstruatie ar fi indicat sa faca prima vizita la medic.

Care sunt simptomele sarcinii si ce anume ar trebui sa ne dea de gandit aflam la Traieste sanatos cu Simona, de la Ciprian Pop, medic primar obstetrica-ginecologie.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s