Cardurile Frozen si Mastile Eu si Mia

Editura Media Service Zawada le-a pregatit copiilor o multime de surprize in aceasta toamna, care sa ii bucure pe toti fanii animatiilor Frozen si Eu si Mia.

Astazi (14 octombrie), se lanseaza la toate punctele de presa colectia de carduri Frozen, alaturi de Albumul Colectionarului.card frozen

Seria este alcatuita din 144 de carduri, incluzand cardurile cu personajele principale din film (Anna si Elsa, Olaf, Sven), cardurile cu sclipici, cardurile cu „efect de gheata”, cardurile cu efect holografic si cele de tip puzzle.

Albumul Colectionarului contine: albumul in care cei mici pot lipi cardurile, doua ghiduri ale colectionarului, o tabla de joc, un pachet de carduri Frozen, un card Editie Limitata, un card tip puzzle cu Olaf.

In plus, Editura Media Service Zawada le invita pe fetite la un bal mascat, cu o carte cu masti Eu si Mia.Mia Masti 01 3

Tot din 14 octombrie, copiii pot gasi la chioscurile de ziare cartea „Bal Mascat in Centopia”, cu 11 masti, cu toate personajele serialului: Mia, Onchao, Panthea si multi altii.

Pentru a descoperi si alte surprize, intra pe pagina Editurii Media Service Zawada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s