Caravana Muzeelor in Bucuresti

Dupa succesul pe care l-a avut in vacanta, Caravana Muzeelor continua pe parcursul anului scolar. Copiii din Capitala vor putea participa la diverse ateliere despre arta si lumea inconjuratoare.

 

Atat interesul elevilor, cat si cel al cadrelor didactice i-a determinat pe organizatori sa reia acest proiect educativ. Aceasta noua serie de ateliere, denumita „Traditional si modern”, ii va familiariza pe cei mici cu arta traditionala romaneasca si cea contemporara.

Atelierele sunt dedicate copiilor de pana la zece ani. Activitatile vor avea loc in trei spatii: la Anaid Art Gallery, la Muzeul de Arta „Vasile Grigore – Pictor si colectionar” si la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi.

Maine, de la ora 11.00, la Anaid Art Gallery va fi sustinuta o prelegere despre caracteristicile unei picturi de mari dimensiuni. Apoi, copiii vor realiza lucrari proprii pe carton.  

Taxa de participare pentru un atelier este de 20 de lei. Daca inscrierea include cel putin patru ateliere, taxa va fi de 15 lei pe eveniment. Daca micutii se inscriu la cinci sau sase activitati, taxa de participare va fi de 10 lei pe atelier pentru fiecare copil.

Mai jos puteti citi programul celorlalte zile in care se desfasoara atelierele. Toate evenimentele au loc de la ora 11.00.
17 noiembrie si 18 noiembrie: atelierul de pictura pe lemn, la Muzeul de Arta „Vasile Grigore”
24 noiembrie: expozitia „Zoolandia” de Raluca Arnautu, la Anaid Art Gallery
25 noiembrie: atelierul „Ecologia pe intelesul copiilor”, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi
8 decembrie: atelierul „Lumea acvatica”, la Anaid Art Gallery
15 decembrie: atelierul „Plantele carnivore”, la Anaid Art Gallery


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s