Cand este bebelusul pregatit de cresa

Cand este bebelusul pregatit de cresa

Te intorci la serviciu si n-ai cu cine sa iti lasi bebelusul? O optiune viabila si fiabila ar fi cresa. Dar cum stii daca puiul tau este pregatit pentru intrarea in colectivitate? Despre acest prim pas vorbim acum, la Parinti de Pici.

„Multi specialisti sunt de parere ca, pentru un copil mai mic de 3 ani, ideal ar fi sa isi petreaca cea mai mare parte a timpului alaturi de parinti sau de o persoana apropiata”, ne spune Georgiana, mama de pici.

In realitate, insa, multi dintre parinti nu isi permit sa stea acasa nici macar 2 ani (cat dureaza concediul de maternitate), daramite 3 ani. Asadar, suntem nevoiti sa cautam solutii. Iar daca bunicii stau prea departe sau o bona nu ne este accesibila, cum se intampla in majoritatea cazurilor, ne mai ramane la dispozitie o solutie: cresa.

Mai ramane o singura dilema: este oare bebelusul pregatit sa mearga la cresa? Si, daca stai sa te gandesti, tu, parintele, esti pregatit sa iti dai bebelusul la cresa?

Este greu sa raspundem la aceste intrebari, pentru ca fiecare familie este diferita. Insa putem sa iti spunem ce sa iei in considerare inainte sa faci acest pas. Afla acum, la Parinti de Pici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s