Campionatul Povestilor cu parfum venetian

Campionatul Povestilor ii invita pe copii sa descopere cartea „Micul venetian”, intr-o noua editie, plina de culori si bogata in imaginatie.

Sambata, pe 18 aprilie, de la ora 11.00, parintii si micutii lor sunt asteptati in Libraria Humanitas de la Cismigiu (Bd. Elisabeta, nr. 38), pentru a asculta povesti si a se intrece in creatii, in atelierul Ioanei Nicolae, de povestit si desenat.

De aceasta data, Campionatul Povestilor are ca tema centrala cartea „Micul venetian” si ii are ca invitati speciali pe Ioan Mihai Cochinescu si Sidonia Calin, autorul si, respectiv, ilustratoarea cartii.

Dupa concertul dat de marchizul Guido Bentivoglio, un baietel pistruiat si o fetita roscata elibereaza animalele tinute in custi in marele cort al circului din Piata San Marco. Baietelul este Antonio Vivaldi, cel care va deveni un mare compozitor si violonist, iar Venetia este locul lui de joaca.

Invitatii ii vor ajuta pe copii sa isi imagineze, sa povesteasca si sa deseneze noi aventuri ale micului violonist Antonio Vivaldi si ale prietenei lui, Isabella.

Cei mai inspirati copii vor primi o multime de premii!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s