Calatoria de 100 de zile spre Starea ta de Bine – Actiunile

Porneste intr-o calatorie de constientizare alaturi de Simona Baciu si descopera Profesorul din tine! 

Asculta emisiunea „Calatoria de 100 de zile spre Starea ta de Bine” zilnic, de la orele 6:30, 14:30 si 16:30, pe frecventele Itsy Bitsy, sau urmareste toate episoadele online, in format video, pe canalul de YouTube Itsy Bitsy si pe Facebook Itsy Bitsy! 

In cadrul emisiunii, Simona Baciu te ghideaza catre o stare constienta, ancorata in prezent, si te ajuta sa-ti recunosti emotiile, nevoile si valorile prin intermediul unor tehnici simple de mindfulness, respiratie constienta, meditatie si reflectie.

Tehnicile si exercitiile propuse sunt inspirate de cartea „Profesorul din tine”, scrisa de Simona Baciu impreuna cu Susan Shapiro si se bazeaza pe Filosofia A.R.A.T., urmand patru pasi: Atentia catre tineRecunoasterea gandurilor si emotiilorActiunile si Transformarea.

Vezi AICI ce presupune Atentia catre tine.

Vezi AICI ce presupune Recunoasterea gandurilor si emotiilor. 

Iata in ce constau Actiunile propuse in Calatoria de 100 de zile spre Starea ta de Bine:

Simona Baciu
Simona Baciu

Simona Baciu este un deschizator de drumuri in educatie. Speaker, trainer, scriitor si mentor, Simona Baciu este fondator al programului Profesori Fericiti pentru Romania și al Transylvania College Foundation. Face parte din mai multe organizatii nationale si internationale, este castigatoare a Premiului pentru Intreaga Activitate acordat de British International Schools si a fost decorata cu medalia Custodele Coroanei romane, pentru contributia remarcabila in educatie.

Urmareste AICI toate episoadele din Calatoria de 100 de zile spre Starea ta de Bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s