„Calatori prin lumea veche…cu mistere si secrete”, de Alice Uta

La Galeria Basil s-a lansat in luna Noiembrie, cartea de povesti Calatori prin lumea veche…cu mistere si secrete, de Alice Uta. Ilustratiile sunt realizate de copii, cursanti ai Galeriei Basil!

„Asa cum adunam visele intr-un manunchi spectacular de imagini feerice si pline de culoare, asa am pornit cu totii, parinti, copii, profesori sau oameni entuziasti care au crezut in noi, pe drumul spinos si intortochiat al unei experiente inedite.

Am construit cu totii, caci constructie se numeste aceasta carte, din dorinta de a-i invata pe micii pictori ce inseamna migala conceperii unei carti ilustrate si am decis sa inseram printre picturile lor povesti atractive care sa trezeasca tuturor cititorilor interesul pentru cultură si istorie, pentru cunostinte etimologice, spre intelegerea scriitorilor nostrii vechi a caror opera valoroasa tinde sa ramana neinteleasa de tineri.                                                                                             

Tot ce putem spera Dragi Copii, este ca aceasta carte sa va incante si sa o considerati un castig pentru suflet si minte! Iar lingurinta nostra de FRUMOS sa va trezeasca pofta fara leac de a savura creatii din ce in ce mai consistente!” (Alice Uta)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s