Cafea proaspata si planuri marete – SwitchMORN Coffee si pasiunea pentru boabele de cafea

Sunteti iubitori de cafea? Aflati mai multe despre cafea proaspata – SwitchMORN Coffee si pasiunea pentru boabele de cafea de pe site-ul www.itsy bitsy.ro si va puteti bucura de sortimente delicioase ce pot ajunge in ceașca dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa prindeti prindeti momentul concursului in emisiunea “Happy Music” in perioada 10-21 decembrie 2018 (in intervalul orar 09:00-12:00), raspundeti corect la intrebarea de concurs si puteti castiga un premiu savuros si energizant oferit de SwitchMORN Coffee!

“Istoria SwitchMORN Coffe a început din nevoia de a împărtăși din experiența acumulată în domeniul cafelei și din dorința de a adăuga pe piața locală un brand românesc care sa depaseasca multitudinea de cafele ce se gasesc pe piata, prin calitate.

Cu o experiență de peste 10 ani pe piața cafelei în România, înțelegem ce preferă românii, le oferim ceea ce vor, dar totodată încercă să ridicam standardul si sa-i educam sa consume o cafea buna, preparata corect.
Prima șarjă de cafea prăjită și ambalată SwitchMORN a ieșit la începutul anului 2012. De atunci am început diversificarea sortimentelor și rețetelor. Astfel, astăzi avem în portofoliu mai multe sortimente: trei amestecuri boabe (500g) si șapte cafele de specialitate măcinate (250g). Am dezvoltat, de asemenea, un sortiment pentru cafetiere (filtre), cât și pentru segmentul de aparate de cafea vending.

În 2015 am simțit ca trebuie sa ne apropiem mai mult de consumatorul final și am început proiectul pe roți “SwitchMOBILUL”. Ne-am lovit de vidul legislativ repede, dar tot atât de repede ne-am pliat pe formatul de street food care creștea de la an la an. Astfel am reușit să ajungem în marile orașe din țară și să împărtășim bucuria pasiunii noastre față de cafea și modul de preparare.

Promitem băutorilor de cafea bună că vom păstra calitatea care ne-a consacrat produsele oferite, printr-un control minuțios al provenienței materiei prime, cât și prin procesul minutios de fabricare. Produsele noastre sunt accesibile in reteaua de librarii Carturesti, online pe Emag, pe site-ul nostru www.switchmorn.ro”.

Produs premium autentic fãcut din boabe arabica 100% folosind tehnologia de prãjire cu aer cald Thermo Two

Multitudinea de sortimente delicioase ce ajunge în ceașca dumneavoastră, a parcurs un drum fascinant și complex. A crescut în cel mai fertil și curat sol, a fost selecționată de cele mai talentate mâini, transportată peste mări și țări și prajită sub supravegherea unor adevarați maeștrii în tehnica prăjirii cafelei.

SwitchMorn cafea boabe

SwitchMORN este o cafea cu caracter special și distinct, și-a perfecţionat tehnica de prăjire și preparare pentru a capta acea scurtă clipă de desăvârșire a aromei. Experţii noștrii selecționează cu grijă și atenţie boabele perfecte, din regiunile cele mai renumite pentru producţia de cafea.

SwitchMorn cafea de origine

Adevărații iubitori ai cafelei apreciază în mod deosebit cafeaua de origine pentru istoria din spatele ei și pentru calitatea înaltă pe care o oferă, utilizând cele mai bune practici agricole care favorizează calitatea în detrimentul cantității.

Cafea de specialitate

O cafea măcinată, fină și aromată, specială pentru cafetierele profesionale. Fie că aveți un restaurant, un hotel, o mare corporație, sau o familie numeroasă, acest sortiment de cafea este îmbinarea desăvârșită între preț și calitate.

SwitchMorn, o cafea cu caracter special și distinct, și-a perfecționat tehnica de prăjire și preparare pentru a capta acea scurtă clipă de desăvârșire a aromei. Experții noștrii selecționează cu grijă și atenție boabele perfecte, din regiunile cele mai renumite pentru producția de cafea.parare – prĂjire – vending.

Boabe culese cu grijă

Selecționăm cele mai bune sortimente de cafea Arabica, Columbia Supremo și San Rafael Tarazu din Costa Rica și le preparăm cu respect față de metodele tradiționale, dar cu tehnologie de ultimă oră.

Trezirea Aromei

Cafeaua este prajită folosind tehnologia cu aer cald, Termo Two. Un jet de aer fierbinte încalzește boabele uniform, caramelizând zaharurile și declanșând o aromă fină, fără riscul afumării sau arderii.

La birou sau acasă

Chiar dacă aveți un mic magazin sau un mare restaurant, un spital sau o clinică privată, un mic coafor sau un salon de frumusețe renumit, o mică afacere de familie sau chiar o familie numeroasă – oricare ar fi nevoile dumneavoastră când vine vorba de cafea, SwitchMORN are soluții și vă stă la dispoziție cu o gamă largă de automate de cafea, expresoare și nenumărate accesorii ce vin alături de o cafea unică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s