Bucurii pentru copii la Crosul Padurii Copiilor 2017

Bucurii pentru copii la Crosul Padurii Copiilor 2017

Crosul Padurii Copiilor invita familiile sa isi recapete energia, dupa zilele caniculare de vara. Ne bucuram de toamna si sarbatorim apropierea sezonului de plantari in prima zi a evenimentului, cu ateliere educative pentru copii si activitati reconfortante pentru adulti.

Activitatile pentru copii si familie sunt programate pe 30 septembrie in Ploiesti si pe 7 octombrie in Bucuresti. Rezervati inca de pe acum un weekend de miscare si relaxare in natura, inscrieti-va aici!

Ce poti face la Cros impreuna cu copiii:

1. Cursa de 1 km pentru familii. O intrecere distractiva, in care veti imbunatati spiritul de echipa al familiei. E un mod placut si sanatos de a implica pe toata lumea intr-o activitate, de la bunic la pitic. La cursa familiei, premiem cea mai numeroasa familie, cu cel mai tanar si cel mai varstnic participant.

2. Proba de stat in iarba. Daca cei mici au prins deja obiceiul de a sta cu nasul in smartphone sau tableta, ii puteti convinge sa renunte temporar la ele, pentru o proba relaxanta si amuzanta. Veti renunta impreuna la gadgdeturi pentru o jumatate de ora ca sa va bucurati de aerul proaspat din parc.

Ce pot face cei mici la Cros:

1. Cursele pentru copii. 500 sau 1000 de metri de epuizare a energiei. Va urma un somn profund si o seara linistita pentru parinti. Mai mult, cursele sunt o metoda buna de a le starni copiilor interesul pentru sport.

2. Regasirea Copilariei. Indiferent de probele sportive la care participati, va puteti alatura apoi jocurilor si atelierelor de reciclare creativa. Copiii isi vor explora creativitatea si vor invata cum pot proteja natura inconjuratoare.

Crosul Padurii Copiilor este un eveniment de fundraising, marca Padurea Copiilor, pentru impadurirea sudului tarii. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe pagina de Facebook sau pe site www.crosulpadurii.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s