Bucuria vine in culoare, sunet si cuvant la Palat!

Cu ocazia sarbatorii de Florii, elevii Scolii Micul Lord va asteapta cu mic cu mare, la Palatul Mogosoaia, pentru o portie de creativitate!

In urma programului Kreative Kinder (initiat de Scoala Micul Lord, din 15 februarie), copiii isi vor prezenta munca si talentele la Palat. De asemenea, pentru eveniment, elevii au pregatit daruri pentru toti invitatii si prietenii acestora.

„Fie ca munca lor va fosni elegant in organza unei perdele elegante, fie ca va trezi bucuria privirii in culorile armonios imbinate pe bumbacul unui fete de masa, fie ca va rasari dintre copertile unui jurnal, ale carei pagini au inceput a aduna intre ele nazbatii copilaresti (dar care …exprimate in germana sau engleza…sunt mai savuroase), fie ca va gadila urechea si sufletul in armonii si ritmuri latino sau clasice…si se va desavarsi in cuvinte ivite din interactiuni zglobii si inteligente la ora de teatru si dans”, aflam de la creatoarea programului, Mihaela Elena Troncea.

Sarbatoarea va incepe in curtile Palatului Mogosoaia si se va sfarsi in sala Domnitei Balasa si a Principelui Bibescu.

Programul Kreative Kinder pune dimpreuna activitati structurate care stimuleaza creativitatea copiilor pe categorii de varsta si ofera libertatea de exprimare personala si surprinzatoare.

Cu Kreative Kinder, copiii si parintii lor vor sti care le sunt abilitatile si talentele, gratie testarilor initiale din program. Echipa de psihologi si dascali pusa impreuna de creatorul programului va construi un traseu educational pe care-l va propune parintilor si copiilor. Odata agreat acest traseu va urma sa fie implementat si monitorizat pentru cel putin un an, ideal 5, astfel incat sa poata pastra ingredientele primordiale ale invatarii: curiozitatea, disciplina si creativitatea si sa poata produce rezultate si in acumularile academice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s