Bucura-te de rolul de mama!

Te poti bucura de rolul de mama asa cum vrei tu, nu cum se asteapta altii de la tine. Iata ce sfaturi are Andreea Marin pentru proaspetele mamici.

Intr-un episod anterior, realizatoarea ne vorbea despre depresia postnatala. De aceasta data, la Pretuieste Viata, hai sa vedem ce solutii avem in astfel de cazuri, pentru a vedea rolul de mama cu alti ochi.

“Nu va jenati sa impartasiti trairile care va macina, cu femeile apropiate, care au mai multa experienta, fie ca este vorba de mama, de prietena sau vecina”, ne indeamna Andreea Marin.

Pentru ea, o mare alinare a venit din partea bunicii Violetei, care a fost alaturi de proaspata mama in momentele in care avea cea mai mare nevoie de sprijin.

Afla aici ce mai poti face pentru a trece peste depresia postnatala si pentru a-ti imbratisa rolul de mama.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s