Brandon Bays revine in Romania cu un workshop de vindecare emotionala

Brandon Bays revine in Romania cu un workshop de vindecare emotionala

Brandon Bays, autoarea bestseller-ului international si a metodei „Calatoria”, sustine la Bucuresti, intre 29 septembrie si 1 octombrie, workshopul de vindecare emotionala si transformare a constiintei – Journey Intensive.

Originara din New York, Brandon si-a descoperit acum cativa ani radacinile romanesti, bunicul sau fiind general in armata lui Carol al II-lea. Acesta este un motiv in plus pentru a-si dori ca metoda pusa la punct de ea sa fie accesibila cat mai multor romani, astfel incat poporul din care provine sa se ridice acolo unde simte ca ii este locul.

[Vezi aici intreaga sa poveste: Brandon Bays – Calatoria spre vindecare]

Povestea ei legata de metoda „Calatoria” incepe acum mai bine de 30 de ani, atunci cand, sub supravegherea si cu acordul medicilor, a reusit sa isi faca sa dispara o formatiune tumorala de dimensiunile unei mingi de baschet. De atunci si pana acum, prin metoda descoperita si perfectionata de ea (de altfel o abilitate naturala a corpului) , zeci de mii de oameni (adulti si copii) au reutit sa isi depaseasca blocaje fizice si emotionale care le faceau viata un calvar.

De la boli diagnosticate alopat la atacuri de panica, frici si traume, blocaje la locul de munca sau in propria afacere, probleme de concentrare si invatare, depresii, bulimie, dependente de orice substanta sau viciu. In esenta, cel care aduce remediul este cel care a si instalat dezechilibrul, practicianul „Journey” fiind doar ghidul experimentat care indruma „calatorul” spre starea de echilibru perfect.

Cui se adreseaza workshopul Journey Intensive?

Workshopul organizat de Brandon Bays la Bucuresti, intre 29 septembrie si 1 octombrie, se adreseaza celor care cauta raspunsuri la intrebari precum:

  • Ce se ascunde in spatele emotiilor intense?
  • Care este secretul succesului si al esecului relational?
  • De ce nu reusesc sa slabesc / de ce nu reusesc sa renunt la obiceiurile nocive?
  • De ce nu pot sa gandesc pozitiv decat pentru o vreme?
  • Cum ma poate ajuta metoda Calatoria in afaceri?
  • De ce revin la obiceiuri alimentare sau comportamentale care imi fac rau?
  • Cat si cum imi influenteaza emotiile starea de sanatate generala?
  • Cum pot sa depasesc petermen lung diferitele traume, fobii sau episoade ce mi-au marcat viata in mod negativ?
  • Ce este metoda Calatoria si cum pot sa o folosesc pentru a-mi transforma viata in bine?

Inscrie-te la workshop pe site-ul www.metodacalatoria.ro.

De ce avem nevoie de metode de vindecare emotionala?

In vremuri imprevizibile ca ale noastre, in care anxietatea, epuizarea, depresia sau sentimentul de lipsa de sens sunt la ordinea zilei, este nevoie sa ne echipam cu o trusa de prim ajutor si in plan emotional.

Este nevoie sa stim ce sa facem cand ne cuprind spaima, furia, tristetea, dezamagirea, neincrederea de sine, vinovatia, resentimentele, sa ne constientizam trairile negative si sa stim sa lucram cu ele, pentru a putea folosi energia lor in avantajul nostru si a nu le lasa sa ne ruineze sanatatea, cariera ori relatiile cu cei dragi. O importanta deosebita o au instrumentele de vindecare emotionala, pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor.

Chiar daca stim multe despre igiena corporala, domeniul igienei emotionale este inca aproape necunoscut pentru majoritatea dintre noi. Patrunderea in acest domeniu – cu blandete si cu ajutorul metodelor adecvate – ne poate transforma viata in bine, eliberand si deblocand intr-o maniera foarte eficienta acele blocaje emotionale, ce ne impiedica sa fim noi insine, ajutandu-ne sa decidem in mod corect, sa ne exprimam, sa ne intelegem si sa traversam propria viata intr-un mod liber si lipsit de povara apasatoare a emotiilor nocive acumulate adesea de la varste fragede. Vom descoperi astfel ca pana si unele dintre perturbarile organice sau afectiunile cu care ne confruntam sunt adesea mentinute in corp de catre emotiile nocive acumulate de-a lungul timpului, iar ameliorarea acestora apare uneori surprinzator odata ce emotiile ajung sa iasa la iveala si sa se vindece gradat si complet.

Abordarea Journey asupra vindecarii emotionale propune o serie de procedee de introspectie prin care se acceseaza, se exprima si se elibereaza emotiile negative pe care le-am stocat in suflet si in corp.

Ea are la baza conceptul de memorie celulara promovat de Deepak Chopra, cercetarile lui Candace Pert asupra efectului reprimarii emotiilor asupra corpului .

In cei peste 30 de ani de cand a fost conceputa, metoda „Calatoria” a ajutat zeci de mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stima de sine scazuta, atacuri de panica pana la boli fizice generate de stres, dependente, abuzuri, probleme relationale si profesionale care au la baza emotii negative.

In tari ca Olanda, Australia, Africa de Sud sau Israel, metoda „Calatoria” a fost folosita cu succes in scoli, institutii de stat si chiar recunoscuta si acoperita de Asigurarile de Sanatate.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s