Boem Club anunta Concertul Iarna Muzicala

Scoala de Muzica Boem Club te invita la Concertul Iarna Muzicala, un eveniment sustinut de aproape 100 de elevi talentati!

Sambata, 20 decembrie, intre orele 10.00 si 18.00, Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti) gazduieste cel de-al 9-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club – Concertul Iarna Muzicala.

Evenimentul va reuni aproximativ 100 de cursanti copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care vor canta piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea.

Interpretii care vor concerta au varste cuprinse intre 3 si 50 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a interpretilor acestui spectacol pleaca de la 6 luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, toti avand in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Spectacolul Iarna Muzicala va fi compus din 5 mini-concerte, organizate pe categorii de varsta si pe nivel de cunostinte. Profesorii Boem Club vor oferi si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand auditoriul cu piese la pian, chitara, vioara, saxofon sau cu vocea.

Repertoriul concertului de sfarsit de an va cuprinde atat muzica clasica si usoara, cat si colinde si piese specifice sarbatorilor de iarna. Programul va fi alcatuit din momente solo la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar si din momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru chitara, voce si chitara, piese de pian la patru maini.

Toti interpretii din cadrul Concertului Iarna Muzicala vor primi diplome si trofee pentru participare si interpretare.

Anul acesta Scoala de Muzica Boem Club va avea vacanta de iarna intre 23 Decembrie si 4 Ianuarie. Luni, 22 Decembrie, este ultima zi in care se tin cursuri, iar luni, pe 5 Ianuarie, se va relua activitatea la toate cele 3 sedii: BoemClub Dorobanti, BoemClub Alba Iulia, BoemClub Razoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s