Bloggers & Parenting Conference, pe 7 decembrie

La aproape 10 ani de la aparitia sa, Social Media for Parents – cel mai important eveniment dedicat bloggerilor de parenting din Romania – se relanseaza cu un concept inedit si o titulatura noua.

Bloggers & Parenting Conference va avea loc pe 7 decembrie si va include subiecte importante despre cresterea copiilor de pana la 7 ani. Totodata, evenimentul ofera proaspetilor parinti sfaturi si idei pentru decizii intelepte despre dezvoltarea copiilor.

Comunitatea de parinti activi in mediul online va asista la un eveniment cu un continut bogat, ce va aduce in prim plan raspunsuri la intrebari actuale, recomandari utile, povesti de succes despre parenting. Mai mult, bloggerii de parenting vor descoperi subiecte interesante si vor primi o doza de inspiratie binevenita.

Temele abordate anul acesta – sanatate si nutritie, sanatate emotionala precum si educatie parentala si educatia copiilor – vor fi insotite de noutati si experiente reale din parenting.

Vorbitorii vor aduce in prim plan ingrijirea si mijloacele de dezvoltare ale copiilor inca de la cele mai fragede varste, construirea identitatii copiilor si rolul parintilor in acest proces si nu numai.

La eveniment vor participa: Dr. Valeria Herdea (Medic de Familie), Ioana Chicet-Macoveiciuc (Blogger, Printesa Urbana), Oana Moraru (Fondator, Scoala Helikon), Conf. Dr. Carmen Orban, Mirona Paun (Psiholog Clinician, Founder Tzitzi-Poc), Simona Mitrea (Founder, Romanian Gifted School), Diana Lupu (Psihoterapeut), Otilia Mantelers (Psiholog), Alexandra Alexandru (Specialist in Nutritie), Raluca Chisu (Fondator Asociatia Kinetobebe), Cristina Bazavan (Owner Urban.ro), Bianca Mereuta (Creator de Valoare in Educatie).

Accesul la transmisiunea online a evenimentului este gratuit. Pentru participare este necesara o inscriere in prealabil pe parentingconference.ro.

Evenimentul va fi transmis live pe 7 decembrie, incepand cu ora 09:45.

Conferinta este organizata si anul acesta sub conceptul evenimentelor „fara atingere”, ce tin cont de normele de distantare sociala si de siguranta a tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori si parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienta pe scena apropiata de cea a unei conferinte clasice, gandita insa ca o aparitie live intr-un studio TV.

Mai multe detalii se gasesc pe pagina oficiala a evenimentul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s